Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

vinuri

Subiect Tematic: vinuri
Lucrări: 72 lucrari in 71 publicatii in 2 limbi
Tehnologii fermentative şi extractive de: Poiană, Mariana-Atena (Text tipărit)
Oenologie de: Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Pomohaci, N.; Gheorghiţă, M. (Text tipărit)
Bazele biotehnologiilor vinicole de: Băducă Cîmpeanu, Constantin (Text tipărit)
Tratat de oenologie de: Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016) (Text tipărit)
Podgoriile şi vinurile României de: Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Cotea, Valeriu V.; Barbu, Nicolae N.; Grigorescu, Constantin C. (Text tipărit)
Mâncăruri de altădată, vinuri şi vechi băuturi româneşti de: Boerescu, Dan-Silviu; Bud, Florica; Păduraru, Cătălin (Text tipărit)
Îndrumătorul tehnicianului din vinificaţie de: Ţârdea, Constantin; Puşcă, Ion M.; Ţârdea, Angela (Text tipărit)
Tratat de oenologie de: Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Sauciuc, Jean H. (Text tipărit)
Vinul casei: Preparare, condiţionare şi păstrare de: Bernaz, Gheorghe (Text tipărit)
Subiecte
carte în limba franceză Coca-Cola tehnologia zahărului alcool etilic de fermentaţie ex-libris Ioan Adam Coteşti reţete băuturi vinuri medicinale bioxid de sulf cocteiluri viticultură Vrancea reţete culinare istoria ceaiului viţa de vie (soiuri) Odobeşti prezentare istorică CD-ROM etnografie Rep. Moldova prezentarea vinurilor Bucovina imagini fotografice băuturi alcoolice ocupaţii (muncă) malţ artă culinară somelier industria vinului vinuri frumuseţe - vin terapie naturistă carte xerocopiată fond Ioan Adam obiceiuri de sărbători dicţionar România băuturi naturale coloranţi alimentari tehnologia vinului Jariştea filozofie fond referinţă geografie terapie cu stafide tehnologia malţului rachiu prepararea vinului via și vinul în literatură industria fermentativă Belgia tehnologii fermentative ceai viticultură România industrie vinicolă mâncare vinul în literatură fermentaţie Republica Moldova management must vinuri franceze profesie viticultură mondială podgorii româneşti sticla de vin (istoric) terapie cu vin enologie bere terapie cu struguri vinul şi viţa de vie băuturi oenologie tehnologia băuturilor alcoolice vinuri româneşti vița de vie în literatură producători de vinuri oenologi români microbiologie industrială cercetare aplicată tradiţii şi obiceiuri viţă de vie produse tradiționale Italia ghid vinuri spumante zone vitivinicole Vrancea Basarabia (Republica Moldova) Franţa viticultură prepararea băuturilor vinul şi gastronomia tratat filozofie engleză atlas reţete moldoveneşti mărci de vinuri tehnologia berii branduri românești Spania etnografie recipiente (pentru vin) enciclopedie vinuri preparate tradiţionale băuturi răcoritoare carte veche pedologie struguri dicţionar român biochimie brand de țară (cercetare) producţie de vin clasificare vinuri branduri cură de struguri istoria vinului ghid vitivinicol Dobrogea album fotografic Moldova tehnologia uleiurilor vegetale tehnica microbiologiei aplicate tratat de oenologie proprietăţile vinului eseu oenologic scriitori vrânceni localia cultura viţei de vie oţeturi medicinale colorare vin industrii microbiologice consum de vin (piața mondială) reportaje compact disc regiuni viticole dicţionar viticultură pivnicier vinuri Vrancea istoria berii Panciu (podgorie) defecte vin podgorii vitamine geografia Vrancei terapeutică podgorii românești în literatură soiuri de struguri degustare vin margarină (fabricare) substanţe vegetale zahăr Odobeşti (podgorie) medicină alternativă Panciu vinul şi artele soiuri viţa de vie vinificație alimente uleiuri vegetale podgorii Vrancea regiuni viticole româneşti tehnologie preparare vin lichioruri dicționar pe subiect sucuri şampanie vinificaţie istoria cafelei Vrancea (scriitori) industria alimentară
Vă rugăm să schimbaţi parola