vinuri
Lucrări:
72 lucrari in 71 publicatii in 2 limbi
Tehnologii fermentative şi extractive
de:
Poiană, Mariana-Atena
(Text tipărit)
Oenologie
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Pomohaci, N.; Gheorghiţă, M.
(Text tipărit)
Bazele biotehnologiilor vinicole
de:
Băducă Cîmpeanu, Constantin
(Text tipărit)
Tratat de oenologie
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016)
(Text tipărit)
Bacchus l'Encyclopédie: Vins & domaines de France et du monde
de:
(Multimedia)
Podgoriile şi vinurile României
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Cotea, Valeriu V.; Barbu, Nicolae N.; Grigorescu, Constantin C.
(Text tipărit)
Mâncăruri de altădată, vinuri şi vechi băuturi româneşti
de:
Boerescu, Dan-Silviu; Bud, Florica; Păduraru, Cătălin
(Text tipărit)
Îndrumătorul tehnicianului din vinificaţie
de:
Ţârdea, Constantin; Puşcă, Ion M.; Ţârdea, Angela
(Text tipărit)
Tratat de oenologie
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Sauciuc, Jean H.
(Text tipărit)
Vinul casei: Preparare, condiţionare şi păstrare
de:
Bernaz, Gheorghe
(Text tipărit)
Subiecte
carte în limba franceză
Coca-Cola
tehnologia zahărului
alcool etilic de fermentaţie
ex-libris Ioan Adam
Coteşti
reţete băuturi
vinuri medicinale
bioxid de sulf
cocteiluri
viticultură Vrancea
reţete culinare
istoria ceaiului
viţa de vie (soiuri)
Odobeşti
prezentare istorică
CD-ROM
etnografie Rep. Moldova
prezentarea vinurilor
Bucovina imagini fotografice
băuturi alcoolice
ocupaţii (muncă)
malţ
artă culinară
somelier
industria vinului
vinuri
frumuseţe - vin
terapie naturistă
carte xerocopiată
fond Ioan Adam
obiceiuri de sărbători
dicţionar
România
băuturi naturale
coloranţi alimentari
tehnologia vinului
Jariştea
filozofie
fond referinţă
geografie
terapie cu stafide
tehnologia malţului
rachiu
prepararea vinului
via și vinul în literatură
industria fermentativă
Belgia
tehnologii fermentative
ceai
viticultură România
industrie vinicolă
mâncare
vinul în literatură
fermentaţie
Republica Moldova
management
must
vinuri franceze
profesie
viticultură mondială
podgorii româneşti
sticla de vin (istoric)
terapie cu vin
enologie
bere
terapie cu struguri
vinul şi viţa de vie
băuturi
oenologie
tehnologia băuturilor alcoolice
vinuri româneşti
vița de vie în literatură
producători de vinuri
oenologi români
microbiologie industrială
cercetare aplicată
tradiţii şi obiceiuri
viţă de vie
produse tradiționale
Italia
ghid
vinuri spumante
zone vitivinicole
Vrancea
Basarabia (Republica Moldova)
Franţa
viticultură
prepararea băuturilor
vinul şi gastronomia
tratat
filozofie engleză
atlas
reţete moldoveneşti
mărci de vinuri
tehnologia berii
branduri românești
Spania
etnografie
recipiente (pentru vin)
enciclopedie vinuri
preparate tradiţionale
băuturi răcoritoare
carte veche
pedologie
struguri
dicţionar român
biochimie
brand de țară (cercetare)
producţie de vin
clasificare vinuri
branduri
cură de struguri
istoria vinului
ghid vitivinicol
Dobrogea
album fotografic Moldova
tehnologia uleiurilor vegetale
tehnica microbiologiei aplicate
tratat de oenologie
proprietăţile vinului
eseu oenologic
scriitori vrânceni
localia
cultura viţei de vie
oţeturi medicinale
colorare vin
industrii microbiologice
consum de vin (piața mondială)
reportaje
compact disc
regiuni viticole
dicţionar viticultură
pivnicier
vinuri Vrancea
istoria berii
Panciu (podgorie)
defecte vin
podgorii
vitamine
geografia Vrancei
terapeutică
podgorii românești în literatură
soiuri de struguri
degustare vin
margarină (fabricare)
substanţe vegetale
zahăr
Odobeşti (podgorie)
medicină alternativă
Panciu
vinul şi artele
soiuri viţa de vie
vinificație
alimente
uleiuri vegetale
podgorii Vrancea
regiuni viticole româneşti
tehnologie preparare vin
lichioruri
dicționar pe subiect
sucuri
şampanie
vinificaţie
istoria cafelei
Vrancea (scriitori)
industria alimentară