lapte
Lucrări:
12 lucrari in 12 publicatii in 1 limbi
12 records Page 2 of 2
- 1
- 2
Laptele aliment şi materie primă
de:
Pătraşcu, Constantin; Pătraşcu, Alexandru
(Text tipărit)
Microbiologia laptelui şi produselor lactate: control de calitate, defecte şi remedieri
de:
Korn, R.
(Text tipărit)
Subiecte
igienă tehnologie alimentară
reţete culinare
îngheţată
băuturi alcoolice
artă culinară
legume
brânză
produse animaliere
procesare alimentară
procese tehnologice
alimentaţie
microbiologia laptelui
lapte
industria laptelui
unt
tehnologii
biscuiţi
bovine
vegetale
microbiologie alimentară
peşte
merceologie
produse agroalimentare
paste făinoase
marfă
tehnologia produselor agricole
zahăr
vegetarianism
cereale
grăsimi alimentare
alimente
control calitate
tehnologie alimentară
industria alimentară
produse lactate
procese biochimice
instalaţii
zootehnie
transformări biochimice
reţete culinare lapte
verdeţuri
carne
prelucare tehnologică
igienă alimentară
mărfuri alimentare
procesare agroalimentară
materii prime agroalimentare
smântână
conservare alimente
economie
învăţământ superior
reţete culinare verdeţuri
tehnologia produselor alimentare
pâine
merceologie alimentară
membrane
creştere vaci de lapte