Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

carte de bucate

Subiect Tematic: carte de bucate
Lucrări: 153 lucrari in 148 publicatii in 2 limbi
Bucătăria tradiţională românească de: Lupescu, Mihai; Florea, Petre (Text tipărit)
Vindecarea cardiacilor prin alimentaţie şi mişcare de: Mărcuş, Silvia (Text tipărit)
Bucătărie internaţională de: Pîrjol Săvulescu, Liana; Pîrjol Săvulescu, Denisa (Text tipărit)
Crăciunul cu tradiții, colinde și bucate alese de: Cristea Şoimu, Maria (Text tipărit)
Preparate culinare din legume mai puţin folosite de: Bereşiu, Ileana; Frumuşelu, Laurenţiu; Ciofu, Ruxandra (Text tipărit)
Preparate tradiţionale pentru Sărbătorile de iarnă de: Videscu, Andrei-Nicolae (Text tipărit)
Mierea în bucătărie de: (Text tipărit)
Dulciuri dietetice de: Sdrobici, Dan; Cioară, Alex. (Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate cocteiluri reţete culinare preparate culinare reţete Montignac prepararea mâncărurilor reţete artă culinară pregătirea meselor alimentaţie reţete culinare ouă microunde vinuri greceşti desert prăjituri economie casnică băuturi vinuri româneşti pizza alimentaţie sănătoasă obiceiuri (mâncare) reţete afrodiziace semiotică carte de bucate pt. copii mâncăruri chinezeşti miere dulciuri ciuperci preparate tradiţionale vegetale carte veche preparate vegetariene mâncăruri româneşti dulciuri dietetice conferinţe anemie epigrame salate bufet rece paste făinoase metoda Myers carte pentru copii literatură română lexic culinar conservare fructe obiceiuri preparare mâncare preparate legume prepararea meselor obiceiuri româneşti salate petreceri bucătărie vieneză reţete culinare copii Arad bucătărie chinezească vegetarianism reţete culinare pește alimente cartof reţete alimentare vocabular românesc (termeni culinari) reţete regale colinde de Crăciun salate Crăciun diete de slăbire mentalitate dietă alimentară Transilvania ciorbe patiserie sărbători creștine preparate din vânat verdeţuri carne produse de patiserie reţete culinare naturiste bucătărie internaţională alimentaţie copii igienă alimentară manuscris epoca brâncovenească peşti bucătărie românească reţete culinare Europa reţete moldoveneşti sosuri pregătirea alimentelor reţete culinare fructe prăjituri ardeleneşti cuptor cu microunde bucătărie bucătărie grecească conservare alimente reţete vegetariene îngrăşare reţete culinare de Crăciun gastronomie dietă supe sandvişuri, reţete culinare reţete de post ştiinţe menajere mâncăruri de post bucătărie englezească bucătărie ardelenescă meniuri Montignac mâncăruri greceşti reţete culinare verdeţuri pregătirea mâncărurilor reţete culinare cartofi boli inflamatorii dulciuri din fructe preparate paste făinoase ediţie bilingvă română-engleză pescuit preparate din carne de pasăre preparate peşte mâncăruri naţionale bucătărie vegetariană sănătate reţete culinare carne
Vă rugăm să schimbaţi parola