restaurante
|
LDR | 00054nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 67241 | |
250 | $a restaurante |
Lucrări:
17 lucrari in 16 publicatii in 2 limbi
15 records Page 2 of 2
- 1
- 2
Organizarea de evenimente şi banqueting în structurile de primire
de:
Florea, Constantin; Belous, Mădălina
(Text tipărit)
Arta serviciilor în restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni turistice
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Managementul calităţii serviciilor din turism şi industria ospitalităţii sau "Cum să conduci eficient o afacere spre succes"
de:
Rondelli, Viorica; Cojocaru, Steliana
(Text tipărit)
Steak de ton roşu sau fasole bătută? : Ghid insolit cu 33 de restaurante bucureştene
de:
Niţescu, Sanda
(Text tipărit)
Manualul conducătorului de pensiune turistică^
de:
Belous, Aurora; Plohotniuc, Dumitru; Furnea, Mihaela; Lăscuţ, Radu; Cojocariu, Steliana; Nica, Laurenţiu
(Text tipărit)
Subiecte
reţete culinare
bucătari americani
studiu de caz
industria hotelieră şi restaurante
hoteluri
România
manual
alimentaţie
tehnologia restaurantelor
gestiune restaurant
tehnologie culinară
proces de producţie culinară
economie casnică
management
teste autoevaluare gestiune hotelieră
restaurant, organizare
alimentaţie publică
povestiri
calitate în turism
banchete
economia turismului
gestiune hotelieră
bar
hoteluri România
Marca Q
Bucureşti
amintiri
director restaurant
manager de restaurant
agenţie de turism
restaurante
organizarea personalului
unităţi alimentaţie publică (organizare)
alimente
carte în limba franceză
restaurante România
cârciumi
management producţie culinară
organizare restaurant
teste grilă de gestiune hotelieră
servicii restaurante
legislaţie turism
catering
pensiune turistică
management financiar pensiune turistică
standarde şi calitate în turism
management turism
turism
ghid hoteluri
management pensiune turistică
marca de calitate
protecţia muncii (restaurante)
curs universitar
marketing pensiune turistică
baruri
pensiune
servicii hoteliere
ghid restaurante
gastronomie
marketing turistic
afaceri
piaţa consumatorului de produse turistice
planificare evenimente
literatură americană
meniuri mese festive
organizarea serviciilor
restaurante Bucureşti
servicii turistice
management financiar
întreprindere mică