pâine
Lucrări:
7 lucrari in 7 publicatii in 2 limbi
7 records Page 1 of 1
- 1
Fii brutar la tine acasă! : Rețetele bucătăriei Limara
de:
Tóthné Libor, Mária
(Text tipărit)
Tehnologia modernă a panificaţiei
de:
Bordei, Despina
(Text tipărit)
Pâine şi specialităţi de panificaţie: Metode tradiţionale de preparare şi de coacere
de:
Merzenich, Margret; Thier, Erika
(Text tipărit)
Tehnologia pîinii în unităţile de capacitate mică
de:
Zaharia, Traian
(Text tipărit)
Sisteme de procesare agroalimentară: Ghidul absolventului T.P.A. în licenţă la specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole (A.P.P.A.)
de:
Jianu, Ionel
(Text tipărit)
Le pain et la viande
de:
De Brevans, J.
(Text tipărit)
Cartea brutarului
de:
Moldoveanu, Gheorghe; Niculescu, N.I.; Mărgărit, N.
(Text tipărit)
Subiecte
brutării
igienă tehnologie alimentară
reţete culinare
industria panificaţiei
artă culinară
brânză
procesare alimentară
procese tehnologice
lapte
unt
biscuiţi
carte veche
peşte
tehnologia panificaţiei
paste făinoase
tehnologia produselor agricole
preparate din carne
cereale
alimente
control calitate
tehnologie alimentară
industria alimentară
carte în limba franceză
enzime (amelioratori)
emulgatori
procese biochimice
transformări biochimice
panificaţie
amelioratori panificaţie
cozonac
carne
prelucare tehnologică
procesare agroalimentară
produse panificaţie
materii prime agroalimentare
conservare alimente
agricultură
conservare carne
tehnologia pâinii
învăţământ superior
tehnologia produselor alimentare
pâine
membrane
făină
gluten