tehnologie culinară
|
LDR | 00063nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 118521 | |
250 | $a tehnologie culinară |
Lucrări:
4 lucrari in 3 publicatii in 1 limbi
3 records Page 1 of 1
- 1
Managementul calitații serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Arta serviciilor în restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni turistice
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Alimentație - Catering
de:
Stănescu, Dorina
(Text tipărit)
Subiecte
reţete culinare
industria hotelieră şi restaurante
hoteluri
alimentaţie
tehnologie culinară
management
alimentaţie publică
restaurante
unităţi alimentaţie publică (organizare)
alimente
management producţie culinară
servicii restaurante
catering
pensiune turistică
baruri
servicii hoteliere
gastronomie
dietetică
controlul calității în alimentație
servicii turistice