artă culinară
|
LDR | 00058nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 67038 | |
250 | $a artă culinară |
Lucrări:
261 lucrari in 254 publicatii in 4 limbi
333 Salate, sosuri, sandvişuri, aperitive, sufleuri, preparate cu brânză, paste, preparate din ouă : reţete culinare
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
120 preparate culinare din cartofi
de:
Elenescu, Ana
(Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte
de:
Binder, Egon
(Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache
(Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere
de:
Obreja, Sofia
(Text tipărit)
600 preparate din peşte
de:
Burculeţ, Dan
(Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate
de:
Niţă Ibrian, Elena
(Text tipărit)
1800 reţete culinare practice
de:
Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia
(Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate
reţete torturi
reţete băuturi
post
tratament naturist
comunităţi etnice
dicţionar artă culinară
cocteiluri
reţete culinare
preparate culinare
bucătărie franceză
reţete Montignac
cacao
bucătari americani
bucătărie şi sănătate
reţete
torturi
revelion
îngheţată
băuturi alcoolice
tradiții și obiceiuri alimentare (România)
artă culinară
legume
aperitive
vinuri
pregătirea meselor
afrodiziace
conservare ciuperci
deserturi raw
bucătărie italiană
România
sec. 19/20
alimentaţie
an nou
reţete ceaiuri
publicaţii seriale
reţete băuturi răcoritoare
reţete culinare ouă
microunde
fructe
reviste culinare
mâncare
diabet
ciocolată
vinuri greceşti
desert
preparate salate
prăjituri
economie casnică
lapte
ghid maniere elegante
tradiții pascale
dietoterapie
băuturi
vinuri româneşti
pizza
alimentaţie sănătoasă
boli de nutriţie
sfaturi practice
tradiţii şi obiceiuri
carte străină
bucătărie turcească
afumare carne
obiceiuri (mâncare)
reţete culinare cafea
prescripţii
rețete culinare italiene
reţete afrodiziace
limba latină (cuvinte și expersii)
carte de bucate pt. copii
mâncăruri chinezeşti
miere
amenajări interioare
maniere elegante
cultură Japonia
sufleuri
banchete
obiceiuri și tradiții București sec. 18/19
timp liber
dulciuri
sărbători religioase
preparate tradiţionale
vegetale
băuturi răcoritoare
preparate vegetariene
mâncăruri româneşti
Anul nou
dulciuri dietetice
cofetărie
tratament prin rugăciune
anemie
epigrame
rețete culinare mediteraneene
medicină
paste făinoase
prepararea alimentelor şi mâncărurilor
tratament prin alimentaţie
carte pentru copii
literatură română
scriitori vrânceni
conservare fructe
lecții de gătit
amintiri
bucătărie lacto-vegetariană
sucuri de fructe
noutăţi culturale
sărbători de iarnă
istoria gastronomiei
ciuperci, reţete culinare
bucătărie mexicană
cafea
bucătari englezi
reţete cu ulei de măsline
India
preparate legume
femei
rețete dulciuri
prepararea meselor
viață socială București sec. 19
obiceiuri româneşti
industrie
modă
bucătărie vieneză
substanţe vegetale
reţete culinare copii
Arad
bucătărie chinezească
vegetarianism
reţete culinare pește
tratamente terapeutice
alimente
cartof
tehnologie alimentară
bucătărie (terminologie)
creme şi îngheţate
reţete alimentare
bucătărie asiatică
enciclopedie
plante medicinale
industria alimentară
carte în limba franceză
reţete de dulce
reţete cu măsline
bucătărie indiană
Basedow (boală)
endocrinologie
obiceiuri alimentare românești
reţete regale
colinde de Crăciun
salate
Crăciun
produse lactate
hipertensiune arterială
diete de slăbire
preparate fructe de mare
reţete culinare carne porc
vânat
mezeluri
obiceiuri alimentare
băuturi naturale
ulei măsline
regim alimentar
obiceiuri ceremoniale
sociologia gustului
reţete culinare lapte
Transilvania
ciorbe
cocteiluri cubaneze
patiserie
panificaţie
ceai
sărbători creștine
recepţii
preparate din vânat
sociologie
cozonac
verdeţuri
rețete culinare bebeluși
Focşani
carne
mâncăruri dietetice
medicină naturistă
reţete culinare naturiste
reţete culinare Maroc
bucătărie internaţională
povestiri adevărate
alimentaţie copii
reţete culinare diabetici
igienă alimentară
manuscris epoca brâncovenească
fasole
peşti
bucătărie românească
turism
ghid
reţete culinare Europa
reţete moldoveneşti
dietă mediteraneană
sosuri
pregătirea alimentelor
etichetă (ceremonial)
Maroc
aranjarea mesei
reţete culinare fructe
reţete sucuri
prăjituri ardeleneşti
dicţionar român
cuptor cu microunde
conservare legume
bucătărie
biografie Oliver, Jamie
bucătărie grecească
conservare alimente
plante aromatice mediteraniene
reţete vegetariene
îngrăşare
reţete culinare de Crăciun
plante oleaginoase
gastronomie
preparate cofetărie
dietă
afumare peşte
supe
maniere la masă
sandvişuri, reţete culinare
reţete de post
meniuri culinare
ştiinţe menajere
comportare civilizată
mâncăruri vegetariene
mâncăruri de post
cardiologie
localia
bucătărie englezească
bucătărie ardelenescă
meniuri Montignac
mâncăruri greceşti
reţete culinare verdeţuri
limba greacă veche (cuvinte și expersii)
preparate lactate
plante aromatice
dietă lacto-ovo-vegetariană
Mediterana
etnicitate
pregătirea mâncărurilor
măslin
reţete culinare cartofi
dulciuri din fructe
sărbători în familie
cărți de bucate
ustensile bucătărie
protocol
reţete băuturi mediteraniene
preparate paste făinoase
afumare mezeluri
ediţie bilingvă română-engleză
pâine
politeţe
pescuit
preparate din carne de pasăre
gust (bucătărie românească)
supe și ciorbe
preparate peşte
arte decorative
mâncăruri naţionale
bucătărie vegetariană
sănătate
rețete culinare de post
tradiţii româneşti
sucuri
tiroidă
reţete culinare carne
reţete culinare de Paşte
bucătărie orientală