Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

artă culinară

Subiect Tematic: artă culinară
Lucrări: 261 lucrari in 254 publicatii in 4 limbi
120 preparate culinare din cartofi de: Elenescu, Ana (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere de: Obreja, Sofia (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate de: Niţă Ibrian, Elena (Text tipărit)
1800 reţete culinare practice de: Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate reţete torturi reţete băuturi post tratament naturist comunităţi etnice dicţionar artă culinară cocteiluri reţete culinare preparate culinare bucătărie franceză reţete Montignac cacao bucătari americani bucătărie şi sănătate reţete torturi diete de slăbire revelion îngheţată băuturi alcoolice tradiții și obiceiuri alimentare (România) preparate fructe de mare artă culinară legume reţete culinare carne porc aperitive vinuri pregătirea meselor vânat afrodiziace mezeluri obiceiuri alimentare conservare ciuperci deserturi raw bucătărie italiană România băuturi naturale ulei măsline sec. 19/20 alimentaţie regim alimentar an nou reţete ceaiuri obiceiuri ceremoniale sociologia gustului reţete culinare lapte publicaţii seriale reţete băuturi răcoritoare Transilvania reţete culinare ouă microunde ciorbe cocteiluri cubaneze patiserie panificaţie fructe ceai reviste culinare sărbători creștine recepţii mâncare diabet ciocolată vinuri greceşti preparate din vânat sociologie desert preparate salate cozonac verdeţuri rețete culinare bebeluși prăjituri economie casnică lapte Focşani carne ghid maniere elegante mâncăruri dietetice tradiții pascale dietoterapie medicină naturistă reţete culinare naturiste băuturi vinuri româneşti pizza reţete culinare Maroc alimentaţie sănătoasă bucătărie internaţională povestiri adevărate alimentaţie copii reţete culinare diabetici igienă alimentară boli de nutriţie sfaturi practice manuscris epoca brâncovenească fasole tradiţii şi obiceiuri carte străină peşti bucătărie românească bucătărie turcească turism ghid afumare carne reţete culinare Europa obiceiuri (mâncare) reţete culinare cafea prescripţii rețete culinare italiene reţete afrodiziace limba latină (cuvinte și expersii) carte de bucate pt. copii mâncăruri chinezeşti miere amenajări interioare maniere elegante reţete moldoveneşti dietă mediteraneană cultură Japonia sufleuri sosuri pregătirea alimentelor etichetă (ceremonial) Maroc banchete obiceiuri și tradiții București sec. 18/19 timp liber aranjarea mesei dulciuri reţete culinare fructe sărbători religioase preparate tradiţionale vegetale băuturi răcoritoare reţete sucuri preparate vegetariene prăjituri ardeleneşti dicţionar român cuptor cu microunde mâncăruri româneşti conservare legume Anul nou dulciuri dietetice bucătărie cofetărie biografie Oliver, Jamie bucătărie grecească tratament prin rugăciune anemie conservare alimente plante aromatice mediteraniene epigrame reţete vegetariene rețete culinare mediteraneene îngrăşare reţete culinare de Crăciun plante oleaginoase medicină paste făinoase gastronomie preparate cofetărie dietă afumare peşte supe maniere la masă prepararea alimentelor şi mâncărurilor sandvişuri, reţete culinare tratament prin alimentaţie reţete de post meniuri culinare ştiinţe menajere carte pentru copii comportare civilizată mâncăruri vegetariene literatură română scriitori vrânceni mâncăruri de post cardiologie conservare fructe lecții de gătit localia amintiri bucătărie englezească bucătărie ardelenescă bucătărie lacto-vegetariană meniuri Montignac sucuri de fructe noutăţi culturale mâncăruri greceşti sărbători de iarnă istoria gastronomiei ciuperci, reţete culinare bucătărie mexicană reţete culinare verdeţuri limba greacă veche (cuvinte și expersii) cafea preparate lactate bucătari englezi plante aromatice dietă lacto-ovo-vegetariană reţete cu ulei de măsline India Mediterana etnicitate pregătirea mâncărurilor preparate legume măslin reţete culinare cartofi femei rețete dulciuri dulciuri din fructe prepararea meselor sărbători în familie viață socială București sec. 19 obiceiuri româneşti cărți de bucate ustensile bucătărie industrie protocol modă reţete băuturi mediteraniene preparate paste făinoase afumare mezeluri bucătărie vieneză substanţe vegetale reţete culinare copii Arad ediţie bilingvă română-engleză pâine bucătărie chinezească politeţe vegetarianism pescuit reţete culinare pește tratamente terapeutice preparate din carne de pasăre gust (bucătărie românească) alimente cartof supe și ciorbe preparate peşte arte decorative tehnologie alimentară bucătărie (terminologie) mâncăruri naţionale bucătărie vegetariană sănătate creme şi îngheţate reţete alimentare bucătărie asiatică rețete culinare de post tradiţii româneşti sucuri enciclopedie tiroidă reţete culinare carne reţete culinare de Paşte plante medicinale industria alimentară bucătărie orientală carte în limba franceză reţete de dulce reţete cu măsline bucătărie indiană Basedow (boală) endocrinologie obiceiuri alimentare românești reţete regale colinde de Crăciun salate Crăciun produse lactate hipertensiune arterială
Vă rugăm să schimbaţi parola