Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

artă culinară

Subiect Tematic: artă culinară
Lucrări: 260 lucrari in 253 publicatii in 4 limbi
120 preparate culinare din cartofi de: Elenescu, Ana (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere de: Obreja, Sofia (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
Arta culinară în post : 1001 reţete pentru sănătate de: Niţă Ibrian, Elena (Text tipărit)
1800 reţete culinare practice de: Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate reţete torturi reţete băuturi post tratament naturist comunităţi etnice dicţionar artă culinară cocteiluri reţete culinare preparate culinare bucătărie franceză reţete Montignac cacao bucătari americani bucătărie şi sănătate reţete torturi revelion îngheţată băuturi alcoolice artă culinară legume aperitive vinuri pregătirea meselor afrodiziace conservare ciuperci deserturi raw bucătărie italiană România sec. 19/20 alimentaţie an nou reţete ceaiuri publicaţii seriale reţete băuturi răcoritoare reţete culinare ouă microunde fructe reviste culinare mâncare diabet ciocolată vinuri greceşti desert preparate salate prăjituri economie casnică lapte ghid maniere elegante tradiții pascale dietoterapie băuturi vinuri româneşti pizza alimentaţie sănătoasă boli de nutriţie sfaturi practice tradiţii şi obiceiuri carte străină bucătărie turcească afumare carne obiceiuri (mâncare) reţete culinare cafea prescripţii rețete culinare italiene reţete afrodiziace limba latină (cuvinte și expersii) carte de bucate pt. copii mâncăruri chinezeşti miere amenajări interioare maniere elegante cultură Japonia sufleuri timp liber dulciuri sărbători religioase preparate tradiţionale vegetale băuturi răcoritoare preparate vegetariene mâncăruri româneşti Anul nou dulciuri dietetice cofetărie tratament prin rugăciune anemie epigrame rețete culinare mediteraneene medicină paste făinoase prepararea alimentelor şi mâncărurilor tratament prin alimentaţie carte pentru copii literatură română scriitori vrânceni conservare fructe lecții de gătit amintiri bucătărie lacto-vegetariană sucuri de fructe noutăţi culturale sărbători de iarnă istoria gastronomiei ciuperci, reţete culinare bucătărie mexicană cafea bucătari englezi reţete cu ulei de măsline India preparate legume femei rețete dulciuri prepararea meselor obiceiuri româneşti industrie modă bucătărie vieneză substanţe vegetale reţete culinare copii Arad bucătărie chinezească vegetarianism reţete culinare pește tratamente terapeutice alimente cartof tehnologie alimentară bucătărie (terminologie) creme şi îngheţate reţete alimentare bucătărie asiatică enciclopedie plante medicinale industria alimentară carte în limba franceză reţete de dulce reţete cu măsline bucătărie indiană Basedow (boală) endocrinologie obiceiuri alimentare românești reţete regale colinde de Crăciun salate Crăciun produse lactate hipertensiune arterială diete de slăbire preparate fructe de mare reţete culinare carne porc vânat mezeluri obiceiuri alimentare băuturi naturale ulei măsline regim alimentar sociologia gustului reţete culinare lapte Transilvania ciorbe cocteiluri cubaneze patiserie panificaţie ceai sărbători creștine recepţii preparate din vânat sociologie cozonac verdeţuri rețete culinare bebeluși Focşani carne mâncăruri dietetice medicină naturistă reţete culinare naturiste reţete culinare Maroc bucătărie internaţională alimentaţie copii reţete culinare diabetici igienă alimentară manuscris epoca brâncovenească fasole peşti bucătărie românească turism ghid reţete culinare Europa reţete moldoveneşti dietă mediteraneană sosuri pregătirea alimentelor etichetă (ceremonial) Maroc aranjarea mesei reţete culinare fructe reţete sucuri prăjituri ardeleneşti dicţionar român cuptor cu microunde conservare legume bucătărie biografie Oliver, Jamie bucătărie grecească conservare alimente plante aromatice mediteraniene reţete vegetariene îngrăşare reţete culinare de Crăciun plante oleaginoase gastronomie preparate cofetărie dietă afumare peşte supe maniere la masă sandvişuri, reţete culinare reţete de post meniuri culinare ştiinţe menajere comportare civilizată mâncăruri vegetariene mâncăruri de post cardiologie localia bucătărie englezească bucătărie ardelenescă meniuri Montignac mâncăruri greceşti reţete culinare verdeţuri limba greacă veche (cuvinte și expersii) preparate lactate plante aromatice dietă lacto-ovo-vegetariană Mediterana etnicitate pregătirea mâncărurilor măslin reţete culinare cartofi dulciuri din fructe sărbători în familie cărți de bucate ustensile bucătărie protocol reţete băuturi mediteraniene preparate paste făinoase afumare mezeluri ediţie bilingvă română-engleză pâine politeţe pescuit preparate din carne de pasăre gust (bucătărie românească) supe și ciorbe preparate peşte arte decorative mâncăruri naţionale bucătărie vegetariană sănătate rețete culinare de post sucuri tiroidă reţete culinare carne reţete culinare de Paşte bucătărie orientală
Vă rugăm să schimbaţi parola