Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

gastronomie

Subiect Tematic: gastronomie
Lucrări: 190 lucrari in 181 publicatii in 1 limbi
120 preparate culinare din cartofi de: Elenescu, Ana (Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
333 Dulciuri şi îngheţate : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
475 Reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere de: Obreja, Sofia (Text tipărit)
140 salate de legume de: Savin, Marcela; Toma, Beatrice; Petcu, Kati (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate reţete băuturi post microclimatul încăperilor cocteiluri reţete culinare aparatură electrocasnică (întreţinere) preparate culinare reţete Montignac prepararea mâncărurilor sfinţi bucătărie şi sănătate reţete industria hotelieră şi restaurante torturi îngheţată artă culinară universală artă culinară legume aperitive impresii de călătorie pregătirea meselor hoteluri afrodiziace conservare ciuperci bucătărie italiană România sec. 19/20 alimentaţie publicaţii seriale reţete băuturi răcoritoare reţete culinare ouă microunde eseuri fructe tehnologie culinară literatură universală dulciuri celebre mâncare desert prăjituri economie casnică unitate ospitalieră stațiuni turistice psihologie bucătărie spaniolă băuturi pizza alimentaţie sănătoasă vinuri româneşti sfaturi practice carte străină bucătărie turcească conservare peşte mâncăruri carte în limba spaniolă obiceiuri (mâncare) reţete culinare cafea curiozităţi vitivinicole prescripţii rețete culinare italiene reţete afrodiziace mâncăruri chinezeşti miere vinul şi gastronomia cultură Japonia sufleuri peşteri România timp liber dulciuri ciuperci sărbători religioase preparate tradiţionale vegetale arte, maxime preparate vegetariene cofetărie salate bufet rece prepararea alimentelor şi mâncărurilor literatură română conservare fructe conservare băuturi lecții de gătit povestiri gastronomice intoxicaţie ciuperci bucătărie lacto-vegetariană ciuperci, reţete culinare bucătărie mexicană mere preparate fructe restaurante preparate legume enciclopedie pentru copii ghid practic personalităţi române prepararea meselor ciuperci necomestibile gastronomie comparată salate petreceri bucătărie vieneză substanţe vegetale preparate culinare românești Arad reţete culinare copii bucătărie chinezească vegetarianism reţete culinare pește tratamente terapeutice alimente cartof bucătărie japoneză dulceţuri reţete alimentare enciclopedie plante medicinale obiceiuri (folclor) reţete de dulce reţete regale colinde de Crăciun salate Crăciun ospitalitate localităţi România fiziologia gustului diete de slăbire management producţie culinară mentalitate preparate fructe de mare vânat gemuri servicii restaurante Transilvania ciorbe cocteiluri cubaneze patiserie sărbători creștine recepţii antologie preparate din vânat proprietăţi biologice ale sângelui produse de patiserie vinul şi viţa de vie mâncăruri Moldova (Republică) reţete culinare naturiste întâmplări adevărate pensiune turistică bucătărie internaţională alimentaţie copii soft educațional anecdote vinicole peşti bucătărie românească didactică grupe sanguine ghid reţete culinare Europa învăţământ gimnazial pomicultură viticultură sosuri pregătirea alimentelor aranjarea mesei reţete culinare fructe prăjituri ardeleneşti borş (rețetă) conservare conservare legume baruri bucătărie conservare casnică alimente bucătărie grecească conservare alimente reţete vegetariene vin (maxime) servicii hoteliere reţete culinare de Crăciun gastronomie dietă supe ciuperci otrăvitoare conservare carne reţete de post ştiinţe menajere meniuri culinare jurnal de călătorie mâncăruri de post maxime bucătărie ardelenescă compoturi meniuri Montignac grupe sanguine (dietă alimentară) mâncăruri greceşti ciuperci comestibile preparate lactate plante aromatice dietă lacto-ovo-vegetariană pregătirea mâncărurilor dulciuri din fructe ustensile bucătărie protocol preparate paste făinoase literatură americană personalităţi istorice pescuit vinul şi artele preparate din carne de pasăre supe și ciorbe preparate peşte bucătărie vegetariană sănătate mâncăruri naţionale staţiuni balneare reflecţii umoristice tradiţii româneşti rețete culinare de post aforisme reţete culinare carne bucătărie orientală
Vă rugăm să schimbaţi parola