gastronomie
|
LDR | 00054nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 67040 | |
250 | $a gastronomie |
Lucrări:
190 lucrari in 181 publicatii in 1 limbi
333 Salate, sosuri, sandvişuri, aperitive, sufleuri, preparate cu brânză, paste, preparate din ouă : reţete culinare
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
333 Reţete de supe, ciorbe şi borşuri : reţete culinare
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
120 preparate culinare din cartofi
de:
Elenescu, Ana
(Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
333 Dulciuri şi îngheţate : reţete culinare
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache
(Text tipărit)
475 Reţete culinare cu ciuperci
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere
de:
Obreja, Sofia
(Text tipărit)
140 salate de legume
de:
Savin, Marcela; Toma, Beatrice; Petcu, Kati
(Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate
reţete băuturi
post
microclimatul încăperilor
cocteiluri
reţete culinare
aparatură electrocasnică (întreţinere)
preparate culinare
reţete Montignac
prepararea mâncărurilor
sfinţi
bucătărie şi sănătate
reţete
industria hotelieră şi restaurante
torturi
îngheţată
artă culinară universală
artă culinară
legume
aperitive
impresii de călătorie
pregătirea meselor
hoteluri
afrodiziace
conservare ciuperci
bucătărie italiană
România
sec. 19/20
alimentaţie
publicaţii seriale
reţete băuturi răcoritoare
reţete culinare ouă
microunde
eseuri
fructe
tehnologie culinară
literatură universală
dulciuri celebre
mâncare
desert
prăjituri
economie casnică
unitate ospitalieră
stațiuni turistice
psihologie
bucătărie spaniolă
băuturi
pizza
alimentaţie sănătoasă
vinuri româneşti
sfaturi practice
carte străină
bucătărie turcească
conservare peşte
mâncăruri
carte în limba spaniolă
obiceiuri (mâncare)
reţete culinare cafea
curiozităţi vitivinicole
prescripţii
rețete culinare italiene
reţete afrodiziace
mâncăruri chinezeşti
miere
vinul şi gastronomia
cultură Japonia
sufleuri
timp liber
peşteri România
dulciuri
ciuperci
sărbători religioase
preparate tradiţionale
vegetale
arte, maxime
preparate vegetariene
cofetărie
salate bufet rece
prepararea alimentelor şi mâncărurilor
literatură română
conservare fructe
conservare băuturi
lecții de gătit
povestiri gastronomice
intoxicaţie ciuperci
bucătărie lacto-vegetariană
ciuperci, reţete culinare
bucătărie mexicană
mere
preparate fructe
restaurante
preparate legume
enciclopedie pentru copii
ghid practic
personalităţi române
prepararea meselor
ciuperci necomestibile
gastronomie comparată
salate petreceri
bucătărie vieneză
substanţe vegetale
preparate culinare românești
Arad
reţete culinare copii
bucătărie chinezească
vegetarianism
reţete culinare pește
tratamente terapeutice
alimente
cartof
bucătărie japoneză
dulceţuri
reţete alimentare
enciclopedie
plante medicinale
obiceiuri (folclor)
reţete de dulce
reţete regale
colinde de Crăciun
salate
Crăciun
ospitalitate
localităţi România
fiziologia gustului
diete de slăbire
management producţie culinară
mentalitate
preparate fructe de mare
vânat
gemuri
servicii restaurante
Transilvania
ciorbe
cocteiluri cubaneze
patiserie
sărbători creștine
recepţii
antologie
preparate din vânat
proprietăţi biologice ale sângelui
produse de patiserie
vinul şi viţa de vie
mâncăruri Moldova (Republică)
reţete culinare naturiste
întâmplări adevărate
pensiune turistică
bucătărie internaţională
alimentaţie copii
soft educațional
anecdote vinicole
peşti
bucătărie românească
didactică
grupe sanguine
ghid
reţete culinare Europa
învăţământ gimnazial
pomicultură
viticultură
sosuri
pregătirea alimentelor
aranjarea mesei
reţete culinare fructe
prăjituri ardeleneşti
borş (rețetă)
conservare
conservare legume
baruri
bucătărie
conservare casnică alimente
bucătărie grecească
conservare alimente
reţete vegetariene
vin (maxime)
servicii hoteliere
reţete culinare de Crăciun
gastronomie
dietă
supe
ciuperci otrăvitoare
conservare carne
reţete de post
ştiinţe menajere
meniuri culinare
jurnal de călătorie
mâncăruri de post
maxime
bucătărie ardelenescă
compoturi
meniuri Montignac
grupe sanguine (dietă alimentară)
mâncăruri greceşti
ciuperci comestibile
preparate lactate
plante aromatice
dietă lacto-ovo-vegetariană
pregătirea mâncărurilor
dulciuri din fructe
ustensile bucătărie
protocol
preparate paste făinoase
literatură americană
personalităţi istorice
pescuit
vinul şi artele
preparate din carne de pasăre
supe și ciorbe
preparate peşte
bucătărie vegetariană
sănătate
mâncăruri naţionale
staţiuni balneare
reflecţii umoristice
tradiţii româneşti
rețete culinare de post
aforisme
reţete culinare carne
bucătărie orientală