Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

gastronomie

Subiect Tematic: gastronomie
Lucrări: 190 lucrari in 181 publicatii in 1 limbi
120 preparate culinare din cartofi de: Elenescu, Ana (Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
333 Dulciuri şi îngheţate : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
475 Reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere de: Obreja, Sofia (Text tipărit)
140 salate de legume de: Savin, Marcela; Toma, Beatrice; Petcu, Kati (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Subiecte
obiceiuri (folclor) carte de bucate reţete de dulce reţete băuturi post microclimatul încăperilor reţete regale cocteiluri colinde de Crăciun reţete culinare salate aparatură electrocasnică (întreţinere) preparate culinare Crăciun reţete Montignac prepararea mâncărurilor ospitalitate localităţi România sfinţi bucătărie şi sănătate reţete industria hotelieră şi restaurante torturi fiziologia gustului diete de slăbire management producţie culinară îngheţată mentalitate artă culinară universală preparate fructe de mare artă culinară legume aperitive impresii de călătorie pregătirea meselor hoteluri vânat afrodiziace conservare ciuperci bucătărie italiană România gemuri sec. 19/20 alimentaţie publicaţii seriale servicii restaurante reţete băuturi răcoritoare Transilvania reţete culinare ouă microunde ciorbe cocteiluri cubaneze patiserie eseuri fructe tehnologie culinară sărbători creștine literatură universală recepţii dulciuri celebre mâncare antologie preparate din vânat desert prăjituri economie casnică unitate ospitalieră stațiuni turistice psihologie bucătărie spaniolă proprietăţi biologice ale sângelui produse de patiserie vinul şi viţa de vie mâncăruri Moldova (Republică) reţete culinare naturiste băuturi întâmplări adevărate pensiune turistică pizza alimentaţie sănătoasă vinuri româneşti bucătărie internaţională alimentaţie copii sfaturi practice soft educațional anecdote vinicole peşti bucătărie românească carte străină bucătărie turcească didactică grupe sanguine ghid conservare peşte mâncăruri reţete culinare Europa carte în limba spaniolă obiceiuri (mâncare) reţete culinare cafea curiozităţi vitivinicole învăţământ gimnazial prescripţii pomicultură rețete culinare italiene reţete afrodiziace mâncăruri chinezeşti viticultură miere vinul şi gastronomia cultură Japonia sufleuri sosuri pregătirea alimentelor peşteri România timp liber aranjarea mesei dulciuri ciuperci reţete culinare fructe sărbători religioase preparate tradiţionale vegetale arte, maxime preparate vegetariene prăjituri ardeleneşti borş (rețetă) conservare conservare legume baruri bucătărie cofetărie conservare casnică alimente bucătărie grecească conservare alimente reţete vegetariene vin (maxime) salate bufet rece servicii hoteliere reţete culinare de Crăciun gastronomie dietă supe ciuperci otrăvitoare conservare carne prepararea alimentelor şi mâncărurilor reţete de post ştiinţe menajere meniuri culinare jurnal de călătorie literatură română mâncăruri de post conservare fructe conservare băuturi lecții de gătit povestiri gastronomice intoxicaţie ciuperci maxime bucătărie ardelenescă bucătărie lacto-vegetariană compoturi meniuri Montignac grupe sanguine (dietă alimentară) mâncăruri greceşti ciuperci, reţete culinare bucătărie mexicană mere ciuperci comestibile preparate fructe restaurante preparate lactate plante aromatice dietă lacto-ovo-vegetariană pregătirea mâncărurilor preparate legume enciclopedie pentru copii ghid practic personalităţi române dulciuri din fructe prepararea meselor ciuperci necomestibile gastronomie comparată ustensile bucătărie protocol preparate paste făinoase salate petreceri literatură americană bucătărie vieneză personalităţi istorice substanţe vegetale preparate culinare românești Arad reţete culinare copii bucătărie chinezească vegetarianism pescuit vinul şi artele reţete culinare pește tratamente terapeutice preparate din carne de pasăre alimente cartof bucătărie japoneză supe și ciorbe preparate peşte bucătărie vegetariană sănătate mâncăruri naţionale dulceţuri staţiuni balneare reţete alimentare reflecţii umoristice tradiţii româneşti rețete culinare de post aforisme enciclopedie reţete culinare carne plante medicinale bucătărie orientală
Vă rugăm să schimbaţi parola