Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

pregătirea mâncărurilor

Subiect Tematic: pregătirea mâncărurilor
Lucrări: 12 lucrari in 12 publicatii in 1 limbi
Bucătăria chinezească de: (Text tipărit)
Secretele bucătăriei orientale de: Bădicuţ, Ilie (Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti de: Roman, Radu Anton (Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti de: Roman, Radu Anton (Text tipărit)
Cartea mistică de bucate : alchimia secretă a mâncării de: Linn, Denise; Linn, Meadow (Text tipărit)
Ghid de protocol; Arta de a Primi cu Eleganţă de: Anescot, Monica Eva (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola