Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

carte de bucate

Subiect Tematic: carte de bucate
Lucrări: 153 lucrari in 148 publicatii in 2 limbi
120 preparate culinare din cartofi de: Elenescu, Ana (Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
333 Dulciuri şi îngheţate : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
475 Reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere de: Obreja, Sofia (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
1800 reţete culinare practice de: Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia (Text tipărit)
140 salate de legume de: Savin, Marcela; Toma, Beatrice; Petcu, Kati (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate vocabular românesc (termeni culinari) reţete regale cocteiluri colinde de Crăciun reţete culinare salate preparate culinare Crăciun reţete Montignac prepararea mâncărurilor reţete diete de slăbire mentalitate artă culinară pregătirea meselor alimentaţie dietă alimentară Transilvania reţete culinare ouă microunde ciorbe patiserie sărbători creștine vinuri greceşti preparate din vânat desert verdeţuri prăjituri economie casnică carne produse de patiserie reţete culinare naturiste băuturi vinuri româneşti pizza alimentaţie sănătoasă bucătărie internaţională alimentaţie copii igienă alimentară manuscris epoca brâncovenească peşti bucătărie românească reţete culinare Europa obiceiuri (mâncare) reţete afrodiziace semiotică carte de bucate pt. copii mâncăruri chinezeşti miere reţete moldoveneşti sosuri pregătirea alimentelor dulciuri ciuperci reţete culinare fructe preparate tradiţionale vegetale carte veche preparate vegetariene prăjituri ardeleneşti cuptor cu microunde mâncăruri româneşti bucătărie dulciuri dietetice bucătărie grecească conferinţe anemie conservare alimente epigrame reţete vegetariene salate bufet rece îngrăşare reţete culinare de Crăciun paste făinoase metoda Myers gastronomie dietă supe sandvişuri, reţete culinare reţete de post ştiinţe menajere carte pentru copii literatură română mâncăruri de post lexic culinar conservare fructe bucătărie englezească obiceiuri preparare mâncare bucătărie ardelenescă meniuri Montignac mâncăruri greceşti reţete culinare verdeţuri pregătirea mâncărurilor preparate legume reţete culinare cartofi boli inflamatorii dulciuri din fructe prepararea meselor obiceiuri româneşti preparate paste făinoase salate petreceri bucătărie vieneză reţete culinare copii Arad ediţie bilingvă română-engleză bucătărie chinezească vegetarianism pescuit reţete culinare pește preparate din carne de pasăre alimente cartof preparate peşte mâncăruri naţionale bucătărie vegetariană sănătate reţete alimentare reţete culinare carne
Vă rugăm să schimbaţi parola