Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

carte de bucate

Subiect Tematic: carte de bucate
Lucrări: 153 lucrari in 148 publicatii in 2 limbi
120 preparate culinare din cartofi de: Elenescu, Ana (Text tipărit)
333 Preparate din legume : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
333 Dulciuri şi îngheţate : reţete culinare de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
200 Reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti de: Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Text tipărit)
475 Reţete culinare cu ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
130 Reţete culinare cu mere de: Obreja, Sofia (Text tipărit)
600 preparate din peşte de: Burculeţ, Dan (Text tipărit)
1800 reţete culinare practice de: Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia (Text tipărit)
140 salate de legume de: Savin, Marcela; Toma, Beatrice; Petcu, Kati (Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri de: Montignac, Michel (Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate cocteiluri reţete culinare preparate culinare reţete Montignac prepararea mâncărurilor reţete artă culinară pregătirea meselor alimentaţie reţete culinare ouă microunde vinuri greceşti desert prăjituri economie casnică băuturi vinuri româneşti pizza alimentaţie sănătoasă obiceiuri (mâncare) reţete afrodiziace semiotică carte de bucate pt. copii mâncăruri chinezeşti miere dulciuri ciuperci preparate tradiţionale vegetale carte veche preparate vegetariene mâncăruri româneşti dulciuri dietetice conferinţe anemie epigrame salate bufet rece paste făinoase metoda Myers carte pentru copii literatură română lexic culinar conservare fructe obiceiuri preparare mâncare preparate legume prepararea meselor obiceiuri româneşti salate petreceri bucătărie vieneză reţete culinare copii Arad bucătărie chinezească vegetarianism reţete culinare pește alimente cartof reţete alimentare vocabular românesc (termeni culinari) reţete regale colinde de Crăciun salate Crăciun diete de slăbire mentalitate dietă alimentară Transilvania ciorbe patiserie sărbători creștine preparate din vânat verdeţuri carne produse de patiserie reţete culinare naturiste bucătărie internaţională alimentaţie copii igienă alimentară manuscris epoca brâncovenească peşti bucătărie românească reţete culinare Europa reţete moldoveneşti sosuri pregătirea alimentelor reţete culinare fructe prăjituri ardeleneşti cuptor cu microunde bucătărie bucătărie grecească conservare alimente reţete vegetariene îngrăşare reţete culinare de Crăciun gastronomie dietă supe sandvişuri, reţete culinare reţete de post ştiinţe menajere mâncăruri de post bucătărie englezească bucătărie ardelenescă meniuri Montignac mâncăruri greceşti reţete culinare verdeţuri pregătirea mâncărurilor reţete culinare cartofi boli inflamatorii dulciuri din fructe preparate paste făinoase ediţie bilingvă română-engleză pescuit preparate din carne de pasăre preparate peşte mâncăruri naţionale bucătărie vegetariană sănătate reţete culinare carne
Vă rugăm să schimbaţi parola