carne
Lucrări:
15 lucrari in 15 publicatii in 2 limbi
15 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Îndrumător în tehnologia produselor din carne
de:
Banu, Constantin; Oprea, Alexandru, ing.; Dănicel, Gheorghe
(Text tipărit)
Merceologia produselor agroalimentare
de:
Talmaciu, Mihai
(Text tipărit)
Condiţionarea şi valorificarea superioară a materiilor prime animale în scopuri alimentare - Tehnologii si instalaţii
de:
Ioancea, Lucian; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii
de:
Banu, Constantin; Vizireanu, Camelia; Alexe, Petru
(Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte
de:
Binder, Egon
(Text tipărit)
Sisteme de procesare agroalimentară: Ghidul absolventului T.P.A. în licenţă la specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole (A.P.P.A.)
de:
Jianu, Ionel
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar în înteprinderile pentru industrializarea cărnii - abatoare
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Le pain et la viande
de:
De Brevans, J.
(Text tipărit)
Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii la porcine
de:
Nedelniuc, Vasile
(Text tipărit)
Cartea muncitorului din industria cărnii
de:
Bejan, Costache; Dogaru, Vasile
(Text tipărit)
Subiecte
tehnologia cărnii
carte de bucate
igienă tehnologie alimentară
reţete culinare
băuturi alcoolice
artă culinară
legume
brânză
produse animaliere
procesare alimentară
procese tehnologice
lapte
unt
porcine
tehnologii
afumare carne
biscuiţi
calitate carne porcine
carte veche
peşte
utilaje industria cărnii
abatoare
merceologie
produse agroalimentare
control alimente
medicină
paste făinoase
marfă
preparate carne
industria cărnii
tehnologia produselor agricole
prelucrare piei
industrie
zahăr
preparate din carne
cereale
grăsimi alimentare
alimente
control calitate
tehnologie alimentară
industria alimentară
carte în limba franceză
procese biochimice
instalaţii
mezeluri
transformări biochimice
produse din carne
carne
prelucare tehnologică
prelucrare grăsimi
mărfuri alimentare
procesare agroalimentară
peşti
produse panificaţie
materii prime agroalimentare
tehnologia preparatelor din carne
conservare alimente
agricultură
afumare peşte
conservare carne
prelucrare intestine
învăţământ superior
tehnologia produselor alimentare
afumare mezeluri
pâine
merceologie alimentară
valorificare produse animaliere
membrane
reţete culinare carne