conservare alimente
|
LDR | 00062nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 69077 | |
250 | $a conservare alimente |
Lucrări:
34 lucrari in 30 publicatii in 2 limbi
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală
de:
Stancu, Ioan; Petcu, E.
(Text tipărit)
Chimia organică pentru licee şi şcoli speciale : clasa VI-a
de:
Maxim, N.N.; Angelescu, I.
(Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte
de:
Binder, Egon
(Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie
de:
Namestnikov, A. F.
(Text tipărit)
Folosirea aditivilor în industria alimentară^
de:
Banu, Constantin
(Text tipărit)
Ghidul aditivilor alimentari
de:
Gouget, Coprinne
(Text tipărit)
Conservarea alimenteor prin frig
de:
Fâciu, Gh.; Tampa, Ion
(Text tipărit)
Frigul artificial şi conservarea alimentelor de natură animală
de:
Daia, P.P.
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
Bioinginerie şi biotehnologii alimentare
de:
Niculiţă, Petru; Belc, Nastasia; Popa, Mona
(Text tipărit)
Subiecte
carte în limba franceză
chimie organică
carte de bucate
manual chimie
igienă tehnologie alimentară
tehnică
reţete culinare
procese biochimice
alimente conservate
băuturi alcoolice
artă culinară
legume
brânză
sere
mezeluri
procesare alimentară
procese tehnologice
transformări biochimice
produse din carne
energie solară
fructe
gaze de luptă
economie casnică
legume (conservare)
frig (tehnică)
lapte
carne
unt
prelucare tehnologică
frigotehnică
învăţământ liceal
valoare nutritivă
mărfuri alimentare
procesare agroalimentară
fructe (conservare)
compoziție alimente
peşti
ghid
afumare carne
conservare peşte
fabricarea hârtiei
alimente conservate (la domiciliu)
biscuiţi
economie energetică
ambalare alimente
materii prime agroalimentare
enzime
curs universitar
ex-libris
carte veche
peşte
conservare legume
conservare casnică alimente
conservare alimente
bioinginerie
produse agroalimentare
merceologie
paste făinoase
agricultură
gastronomie
hidrocarburi
expertiză
afumare peşte
conversie energie
conservare carne
marfă
tehnologia produselor agricole
conservare fructe
conservare băuturi
învăţământ superior
biotehnologii alimentare
tehnică biologică
industrie alimentară
tehnologia produselor alimentare
comerţ internaţional
biosinteză
teste alimente
congelare
afumare mezeluri
zahăr
tehnologie chimică
pâine
soare
cereale
grăsimi alimentare
alimente
uleiuri vegetale
merceologie alimentară
control calitate
membrane
tehnologie alimentară
făină
aditivi alimentari
industria alimentară