Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

conservare alimente

Subiect Tematic: conservare alimente
Lucrări: 34 lucrari in 30 publicatii in 2 limbi
Chimia organică pentru licee şi şcoli speciale : clasa VI-a de: Maxim, N.N.; Angelescu, I. (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie de: Namestnikov, A. F. (Text tipărit)
Folosirea aditivilor în industria alimentară^ de: Banu, Constantin (Text tipărit)
Ghidul aditivilor alimentari de: Gouget, Coprinne (Text tipărit)
Conservarea alimenteor prin frig de: Fâciu, Gh.; Tampa, Ion (Text tipărit)
Conservarea alimentelor de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
Bioinginerie şi biotehnologii alimentare de: Niculiţă, Petru; Belc, Nastasia; Popa, Mona (Text tipărit)
Subiecte
chimie organică carte de bucate manual chimie igienă tehnologie alimentară tehnică reţete culinare alimente conservate băuturi alcoolice artă culinară legume brânză procesare alimentară procese tehnologice energie solară fructe economie casnică legume (conservare) lapte unt frigotehnică valoare nutritivă fructe (conservare) afumare carne conservare peşte alimente conservate (la domiciliu) biscuiţi ambalare alimente enzime carte veche peşte bioinginerie produse agroalimentare merceologie paste făinoase conversie energie marfă tehnologia produselor agricole conservare fructe conservare băuturi biotehnologii alimentare tehnică biologică comerţ internaţional biosinteză teste alimente congelare zahăr soare cereale grăsimi alimentare alimente control calitate tehnologie alimentară industria alimentară carte în limba franceză procese biochimice sere mezeluri transformări biochimice produse din carne gaze de luptă frig (tehnică) carne prelucare tehnologică învăţământ liceal mărfuri alimentare procesare agroalimentară compoziție alimente peşti ghid fabricarea hârtiei economie energetică materii prime agroalimentare curs universitar ex-libris conservare legume conservare casnică alimente conservare alimente agricultură gastronomie hidrocarburi expertiză afumare peşte conservare carne învăţământ superior industrie alimentară tehnologia produselor alimentare afumare mezeluri tehnologie chimică pâine uleiuri vegetale merceologie alimentară membrane făină aditivi alimentari
Vă rugăm să schimbaţi parola