Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

conservare alimente

Subiect Tematic: conservare alimente
Lucrări: 34 lucrari in 30 publicatii in 2 limbi
Chimia organică pentru licee şi şcoli speciale : clasa VI-a de: Maxim, N.N.; Angelescu, I. (Text tipărit)
Afumături : Carne, cârnaţi, peşte de: Binder, Egon (Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie de: Namestnikov, A. F. (Text tipărit)
Folosirea aditivilor în industria alimentară^ de: Banu, Constantin (Text tipărit)
Ghidul aditivilor alimentari de: Gouget, Coprinne (Text tipărit)
Conservarea alimenteor prin frig de: Fâciu, Gh.; Tampa, Ion (Text tipărit)
Conservarea alimentelor de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
Bioinginerie şi biotehnologii alimentare de: Niculiţă, Petru; Belc, Nastasia; Popa, Mona (Text tipărit)
Subiecte
carte în limba franceză chimie organică carte de bucate manual chimie igienă tehnologie alimentară tehnică reţete culinare procese biochimice alimente conservate băuturi alcoolice artă culinară legume brânză sere mezeluri procesare alimentară procese tehnologice transformări biochimice produse din carne energie solară fructe gaze de luptă economie casnică legume (conservare) frig (tehnică) lapte carne unt prelucare tehnologică frigotehnică învăţământ liceal valoare nutritivă mărfuri alimentare procesare agroalimentară fructe (conservare) compoziție alimente peşti ghid afumare carne conservare peşte fabricarea hârtiei alimente conservate (la domiciliu) biscuiţi economie energetică ambalare alimente materii prime agroalimentare enzime curs universitar ex-libris carte veche peşte conservare legume conservare casnică alimente conservare alimente bioinginerie produse agroalimentare merceologie paste făinoase agricultură gastronomie hidrocarburi expertiză afumare peşte conversie energie conservare carne marfă tehnologia produselor agricole conservare fructe conservare băuturi învăţământ superior biotehnologii alimentare tehnică biologică industrie alimentară tehnologia produselor alimentare comerţ internaţional biosinteză teste alimente congelare afumare mezeluri zahăr tehnologie chimică pâine soare cereale grăsimi alimentare alimente uleiuri vegetale merceologie alimentară control calitate membrane tehnologie alimentară făină aditivi alimentari industria alimentară
Vă rugăm să schimbaţi parola