Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

igienă alimentară

Subiect Tematic: igienă alimentară
Lucrări: 98 lucrari in 95 publicatii in 2 limbi
Alergii alimentare : prevenire, depistare, tratament de: Holford, Patrick; Braly, James (Text tipărit)
Alimentaţia raţională şi sănătatea de: Mincu, Iulian; Marinescu, Elena (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate de: Mihai, Nicolae, dr.; Mihai, Adriana (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Cantina dietetică : Generalităţi, meniuri, reţete de: Pavel, Ion; Vişinescu, Roda; Pop, V.; Vasilescu, Vasile (Text tipărit)
Alimentele - miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Subiecte
alimentaţie raţională carte de bucate sugari menstruaţie obezitate afecţiuni digestive ouă tratament naturist dieta Young reţete culinare bucătărie şi sănătate lectură artă culinară legume produse animaliere igiena sănătăţii nutriţie cură de slăbire cosmetică copii boli contagioase calitate alimente alimentaţie colesterol igienă patologie gastrointestinală grădinărit compoziție chimico-biologică fructe tratat de igienă chimie alimentară îngrijire frumuseţe sănătate şi igienă publică economie casnică smochine lapte meniuri dietetice pe anotimpuri regimuri alimentare dietoterapie alimentaţie corectă consum ouă băuturi alimentaţie sănătoasă industria chimică antioxidanţi sfaturi practice igiena cimitirelor ulei in pamflete medicale legislaţie igienă alimentară igienă generală învăţământ alimentaţie publică cură vegetală carte de bucate pt. copii cancer viaţă de familie energie (sănătate) sânge muncă intelectuală educaţie morală grepfrut prevenire boli legea nr. 150/2004 enzime săruri minerale vegetale carte veche alergie alimentară autografe microbiologie alimentară substanţe toxice raftul american tratament prin rugăciune anemie meniuri dietetice istoria alimentaţiei Europa morcovi produşi toxici (alimente) medicină control alimente igienă şcolară toxicitatea alimentelor cupru prepararea alimentelor şi mâncărurilor tratament prin alimentaţie frumuseţe arterioscleroză microbiologie aplicată educaţie biotehnologii alimentare celulită tratament inspecţie şi supraveghere sanitară vestimentaţie condimente protecţia consumatorului ghid alimentaţie substanţe chimice educaţie sexuală igienă personală vegetarianism alimente standarde igienă alimentară infecţie digestivă plante medicinale industria alimentară calitate produse agroalimentare greutate carte în limba franceză remedii naturale sănătate şi igienă personală hrană dismenoree produse lactate hipertensiune arterială Uniunea Europeană bacterii gram-negative conservanţi alimentari regim de viaţă contaminare alimente regim alimentar igiena locuinţei intoxicaţii menaj reţete culinare lapte dietă alimentară migdale ginecologie detoxifiere minerale verdeţuri masaj dietă echilibrată mâncăruri dietetice medicină naturistă stil de viaţă oligominerale comportamente alimentare enterocolite alimentaţie copii întreţinere obiecte gospodărie igienă alimentară tratament boli compoziție alimente grupe sanguine ghid siguranță alimentară informaţii medicale grăsime alimente vegetale toxiinfecţii alimentare campylobacter protecţia muncii (restaurante) obstetrică boli hrănirea sugarilor ex-libris graviditate păsări alergii alimentare bucătărie Europa biochimie alimentaţie sugari îngrăşare dietă îngrijire corp alimente modificate genetic igiena muncii mâncăruri vegetariene mâncăruri de post cardiologie spanac îngrijire sănătate dietetică toxicologie bricolaj supraponderalitate alimente ecologice boli cardiovasculare reţete culinare verdeţuri falsificare alimente căsătorie plumb diabet zaharat longevitate igienă sexuală diagnostic inflamaţie vitamine sindrom premenstrual alergie alimentaţie (Europa) greutate ideală medicină integrativă produse alimentare sănătate aditivi alimentari gastroenterită educaţie fizică
Vă rugăm să schimbaţi parola