Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

igienă alimentară

Subiect Tematic: igienă alimentară
Lucrări: 98 lucrari in 95 publicatii in 2 limbi
Alergii alimentare : prevenire, depistare, tratament de: Holford, Patrick; Braly, James (Text tipărit)
Alimentaţia raţională şi sănătatea de: Mincu, Iulian; Marinescu, Elena (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate de: Mihai, Nicolae, dr.; Mihai, Adriana (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Cantina dietetică : Generalităţi, meniuri, reţete de: Pavel, Ion; Vişinescu, Roda; Pop, V.; Vasilescu, Vasile (Text tipărit)
Alimentele - miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Subiecte
carte în limba franceză remedii naturale alimentaţie raţională sănătate şi igienă personală carte de bucate sugari menstruaţie obezitate afecţiuni digestive hrană ouă tratament naturist dieta Young dismenoree reţete culinare produse lactate hipertensiune arterială bucătărie şi sănătate Uniunea Europeană lectură artă culinară legume bacterii gram-negative produse animaliere igiena sănătăţii conservanţi alimentari regim de viaţă nutriţie cură de slăbire contaminare alimente cosmetică copii boli contagioase calitate alimente alimentaţie regim alimentar igiena locuinţei colesterol intoxicaţii igienă menaj reţete culinare lapte dietă alimentară migdale ginecologie patologie gastrointestinală grădinărit detoxifiere compoziție chimico-biologică fructe minerale tratat de igienă chimie alimentară îngrijire frumuseţe sănătate şi igienă publică verdeţuri economie casnică smochine lapte masaj meniuri dietetice pe anotimpuri dietă echilibrată mâncăruri dietetice regimuri alimentare dietoterapie medicină naturistă stil de viaţă alimentaţie corectă oligominerale consum ouă băuturi comportamente alimentare alimentaţie sănătoasă industria chimică enterocolite alimentaţie copii întreţinere obiecte gospodărie antioxidanţi igienă alimentară sfaturi practice igiena cimitirelor ulei in tratament boli compoziție alimente pamflete medicale grupe sanguine ghid legislaţie igienă alimentară igienă generală siguranță alimentară învăţământ alimentaţie publică cură vegetală carte de bucate pt. copii cancer viaţă de familie informaţii medicale grăsime energie (sănătate) sânge muncă intelectuală alimente vegetale toxiinfecţii alimentare educaţie morală campylobacter grepfrut prevenire boli protecţia muncii (restaurante) obstetrică legea nr. 150/2004 enzime boli hrănirea sugarilor ex-libris săruri minerale vegetale carte veche graviditate alergie alimentară autografe păsări microbiologie alimentară substanţe toxice alergii alimentare bucătărie Europa biochimie raftul american tratament prin rugăciune anemie meniuri dietetice istoria alimentaţiei Europa morcovi alimentaţie sugari produşi toxici (alimente) îngrăşare medicină control alimente igienă şcolară toxicitatea alimentelor dietă îngrijire corp alimente modificate genetic cupru prepararea alimentelor şi mâncărurilor tratament prin alimentaţie igiena muncii mâncăruri vegetariene mâncăruri de post cardiologie spanac îngrijire sănătate frumuseţe arterioscleroză dietetică toxicologie bricolaj supraponderalitate alimente ecologice microbiologie aplicată boli cardiovasculare educaţie reţete culinare verdeţuri falsificare alimente biotehnologii alimentare căsătorie plumb celulită diabet zaharat tratament inspecţie şi supraveghere sanitară longevitate igienă sexuală vestimentaţie diagnostic condimente inflamaţie vitamine protecţia consumatorului ghid alimentaţie sindrom premenstrual alergie substanţe chimice educaţie sexuală alimentaţie (Europa) igienă personală vegetarianism greutate ideală alimente standarde igienă alimentară medicină integrativă produse alimentare infecţie digestivă sănătate aditivi alimentari gastroenterită educaţie fizică plante medicinale industria alimentară calitate produse agroalimentare greutate
Vă rugăm să schimbaţi parola