Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

aditivi alimentari

Subiect Tematic: aditivi alimentari
Lucrări: 17 lucrari in 16 publicatii in 1 limbi
Subiecte
alimentaţie raţională dependență mâncare tehnică stabilizatori alimentari coloranți (utilizare) nutriţie coloranţi alimentari alimentaţie naturistă alimentaţie sănătate şi igienă publică poluanți chimici valoare nutritivă adicții (aspecte psihologice) alimentaţie sănătoasă antioxidanţi legislaţie igienă alimentară legea nr. 150/2004 alimente nocive substanţe toxice E-uri acidifiant alimentar raftul american produşi toxici (alimente) merceologie numerele E control alimente medicină toxicitatea alimentelor celulită inspecţie şi supraveghere sanitară comerţ internaţional potenţiatori de aromă stabilizatori de culoare artă populară protecţia consumatorului substanţe chimice corectori de aciditate zahăr alimente standarde igienă alimentară dicționar pe subiect corporaţii alimentare industria alimentară calitate produse agroalimentare sănătate şi igienă personală emulgatori Uniunea Europeană substanțe minerale naturale antioxidanţi alimentari conservanţi alimentari obiceiuri alimentare dietă naturistă cromatică corp uman contaminare alimente intoxicaţii detoxifiere minerale medicină naturistă reţete culinare naturiste sociologia consumului țări ale Uniunii Europene igienă alimentară mărfuri alimentare ghid carbohidraţi principii nutriție coloranţi (origine animală) materii prime agroalimentare etnografie coloranţi alergii alimentare dicţionar român conservare alimente dietă expertiză alimente modificate genetic toxicologie dietetică alimente ecologice falsificare alimente vitamine agenţi de îngroşare proteine produse alimentare sănătate aditivi alimentari
Vă rugăm să schimbaţi parola