Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

alimentaţie

Subiect Tematic: alimentaţie
Lucrări: 113 lucrari in 108 publicatii in 2 limbi
Cum am slăbit 70 kg mâncând 6 mese/zi de: Ramirez, Monica (Text tipărit)
Alimentaţia raţională şi sănătatea de: Mincu, Iulian; Marinescu, Elena (Text tipărit)
Diete pentru sănătatea inimii de: Debakey, Michael; Gotto, Antonio M. Jr. (Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate de: Mihai, Nicolae, dr.; Mihai, Adriana (Text tipărit)
Bucătăria creativă de: Niculescu, Elena; Niculescu, Niculae I.; Oţel, Ioan (Text tipărit)
Citoprotecţia şi alimentaţia de: Dumitrescu, Constantin; Segal, Rodica; Segal, Brad (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Alimentele - miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Cartea sănătăţii^ de: Aggheev, P.K.; Ghessen, A. I.; Benenson, M.E.; Başenin, V.A. (Text tipărit)
Subiecte
alimentaţie raţională carte de bucate sugari îmbrăcăminte gimnastică mobilier obezitate post dependență mâncare ouă alimente de origine animală tratament naturist album dieta Young reţete culinare boli ereditare studiu de caz industria hotelieră şi restaurante alergologie dieta Bulletproof boala Tay-Sachs artă culinară sistem digestiv legume produse animaliere tulburări de alimentaţie igiena sănătăţii pregătirea meselor hoteluri stomatologie curăţenie apartament valori nutriţie cură de slăbire cosmetică primul ajutor boala celiacă sisteme demografice copii calorii calitate alimente alimentaţie naturistă alimentaţie controlul reproducerii regim alimentar colesterol spaţiu ştiinţă şi cunoaştere populaţie Europa deprinderi fitness igienă cunoaşterea de sine dietă alimentară fitoterapie migdale servicii restaurante dezvoltare personală (femei) alergii detoxifiere pace substanţe nutritive mortalitate infantilă psihoterapie (alimentație) tehnologie culinară fructe soldaţi sănătatea individuală talasemia minerale digestie medicină preventivă control alimentaţie mâncare demografie sociologie hrană sănătoasă astronomie economie casnică înfometare smochine carie dentară Focşani lapte meniuri dietetice pe anotimpuri intestin gros efectul placebo perioada post-partum plante (cosmetică) industria laptelui regimuri alimentare psihologie dietoterapie chimie medicină naturistă glucide reflexe stil de viaţă alimentaţie corectă consum ouă boli metabolice sociologia consumului creştere medical Scarsdale (regim medical) comportamente alimentare adicții (aspecte psihologice) pensiune turistică alimentaţie sănătoasă alimentaţie copii dependenţă antioxidanţi igienă alimentară sfaturi practice ulei in aptitudini dinţi tratament boli popularizarea ştiinţei carte străină homeostazie ghid sănătate dentară carte în limba spaniolă legislaţie igienă alimentară pediatrie igienă generală îngrijire dinţi medicină în lb. spaniolă cură vegetală dezvoltare fizică tratamente dentare hidrați de carbon administraţie militară cancer informaţii medicale electronică vacanţe carbohidraţi energie (sănătate) grăsime alimente vegetale evoluţia simţurilor anatomie umană metoda Food Babe principii nutriție ştiinţele naturii grepfrut prevenire boli maternitate sistem imunitar enzime boli istorie săruri minerale boli cardiace anorexie vegetale carte veche autografe păsări Masson (tratament naturist) răspândire cunoştinţe ştiintifice boli digestive alergii alimentare stomac dicţionar român bucătărie baruri Europa aminoacizi biochimie tratament prin rugăciune anemie medicație meniuri dietetice armată inimă biologie istoria alimentaţiei Europa morcovi servicii hoteliere produşi toxici (alimente) îngrăşare hidraţi de carbon medicină dietă neopaleolitică control alimente agricultură toxicitatea alimentelor dietă gastronomie îngrijire corp alimente modificate genetic Kwashiorkor tratament prin alimentaţie ulcer duodenal meniuri culinare carte pentru copii astrofizică demografie sec. 20 stres aparat digestiv mâncăruri de post cardiologie anxietate spanac cercetare ştiinţifică sistem osos sexualitate frumuseţe arterioscleroză dietetică ştiinţe fundamentale lipide interacțiune alimente-medicamente măsuri de prevenţie intoleranță alimentară supraponderalitate cercetare medicală alimentaţie tradiţională magnetism nuclear falsificare alimente albinism celulită diabet zaharat îngrijire casnică restaurante longevitate istoria Europei tratament ortodonţia afecțiuni cerebrale cercetarea medicală ghid de alimentație sfaturi sănătate spaţiu extraterestru ulcer gastric fizică nucleară terapie holistică genetică tratamente vitamine simptome bulimie regim Scarsdale protecţia consumatorului ghid alimentaţie boli intestinale alergie literatură americană proteine boala Alzheimer substanţe vegetale alimentaţie (Europa) ştiinţe exacte igienă personală zahăr intestin subţire afecţiuni dentare vegetarianism medicină alternativă hemofilie greutate ideală rase umane alimente standarde igienă alimentară război medicină integrativă sănătate dicționar pe subiect corporaţii alimentare aditivi alimentari sport reţete alimentare familie enciclopedie plante medicinale calitate produse agroalimentare sănătate (alimentație) greutate remedii naturale carte în limba franceză sănătate şi igienă personală educaţie nutriţională comportament alimentar hrană obiceiuri alimentare românești calcul metabolism de bază alimentaţie echilibrată hipertensiune arterială sănătate publică diete de slăbire Uniunea Europeană management producţie culinară ghid nutriţie trusa medicală alimentele şi colesterolul sănătatea și igiena femeii curăţare casnică obiceiuri alimentare corp uman contaminare alimente alimente (valoare nutritivă) fiziologie umană femei (sănătate și igienă)
Vă rugăm să schimbaţi parola