Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

alimente

Subiect Tematic: alimente
Lucrări: 60 lucrari in 56 publicatii in 3 limbi
Copil sănătos copil bine hrănit de: Iorga, Elisabeta Iosefina; Deliu, Emilia (Text tipărit)
Cornul abundenţei - un miracol? de: Popescu, Dan (Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente de: Oberritter, Helmut (Text tipărit)
Alimentaţia raţională a omului sănătos şi bolnav de: Mincu, Iulian; Boboia, Dorina (Text tipărit)
Carte regală de bucate de: Margareta, Principesă a României (Text tipărit)
Cum să ne hrănim de: Dragu, Emanoil (Text tipărit)
Conservarea alimentelor de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
Alimentele - miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Subiecte
alimentaţie raţională carte de bucate igienă tehnologie alimentară tratament naturist album tehnică reţete culinare industria hotelieră şi restaurante prezentare istorică stabilizatori alimentari artă culinară universală artă culinară brânză vinuri fenomenul foamei pregătirea meselor hoteluri nutriţie marketing procesare alimentară coloranţi alimentari procese tehnologice calitate alimente alimentaţie colesterol tehnologie culinară metode chimice de analiză mâncare chimie alimentară medicină în lb. germană sănătate şi igienă publică hrană sănătoasă prăjituri economie casnică smochine lapte unt dietoterapie foamete bucătărie spaniolă alimentaţie corectă poluanți chimici valoare nutritivă sărăcie alimentaţie sănătoasă antioxidanţi comerţ ulei in carte străină conservare peşte politică economică internaţională alimente conservate (la domiciliu) carte în limba spaniolă legislaţie igienă alimentară igienă generală alimentaţie publică cură vegetală biscuiţi hidrați de carbon grepfrut legea nr. 150/2004 enzime alimente nocive vegetale carte veche microbiologie alimentară preparate vegetariene substanţe toxice E-uri acidifiant alimentar peşte raftul american morcovi produşi toxici (alimente) merceologie numerele E medicină control alimente paste făinoase toxicitatea alimentelor comercializare alimente prepararea alimentelor şi mâncărurilor carte pentru copii tehnologia produselor agricole conservare fructe conservare băuturi arterioscleroză lipide biotehnologii alimentare celulită restaurante inspecţie şi supraveghere sanitară afecțiuni cerebrale comerţ internaţional potenţiatori de aromă stabilizatori de culoare terapie holistică etichetare alimente protecţia consumatorului substanţe chimice corectori de aciditate substanţe vegetale zahăr alimente standarde igienă alimentară control calitate tehnologie alimentară dicționar pe subiect reţete alimentare plante medicinale industria alimentară calitate produse agroalimentare culegere acte normative carte în limba franceză remedii naturale metabolism sănătate şi igienă personală educaţie nutriţională obiceiuri alimentare românești reţete regale emulgatori mirodenii alimentaţie echilibrată hipertensiune arterială procese biochimice Uniunea Europeană management producţie culinară antioxidanţi alimentari ev mediu alimentele şi colesterolul conservanţi alimentari corp uman contaminare alimente alimente (valoare nutritivă) regim alimentar transformări biochimice intoxicaţii migdale servicii restaurante Transilvania subdezvoltare digestie minerale sociologie carne medicină naturistă glucide prelucare tehnologică catering stil de viaţă pensiune turistică alimentaţie copii țări ale Uniunii Europene igienă alimentară lucrări practice mărfuri alimentare procesare agroalimentară compoziție alimente ghid propietăţi alimente reţete culinare Europa siguranță alimentară grăsime carbohidraţi pregătire mese copii alimente vegetale anatomie umană materii prime agroalimentare producere alimente ex-libris fluide esentiale prăjituri ardeleneşti alergii alimentare dicţionar român conservare legume baruri biochimie conservare casnică alimente conservare alimente servicii hoteliere dietă neopaleolitică gastronomie dietă etichetare marfă expertiză îngrijire corp alimente modificate genetic politică economică conservare carne mâncăruri vegetariene spanac colesterol şi alimente dietetică toxicologie interacțiune alimente-medicamente învăţământ superior controlul calității în alimentație alimente ecologice carte ilustrată falsificare alimente tehnologia produselor alimentare vitamine agenţi de îngroşare proteine pâine fibre membrane produse alimentare sănătate aditivi alimentari sănătate (alimentație)
Vă rugăm să schimbaţi parola