alimente
|
LDR | 00051nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 69878 | |
250 | $a alimente |
Lucrări:
61 lucrari in 57 publicatii in 3 limbi
Copil sănătos copil bine hrănit
de:
Iorga, Elisabeta Iosefina; Deliu, Emilia
(Text tipărit)
Cornul abundenţei - un miracol?
de:
Popescu, Dan
(Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente
de:
Oberritter, Helmut
(Text tipărit)
Alimentaţia raţională a omului sănătos şi bolnav
de:
Mincu, Iulian; Boboia, Dorina
(Text tipărit)
Carte regală de bucate
de:
Margareta, Principesă a României
(Text tipărit)
Cum să ne hrănim
de:
Dragu, Emanoil
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
Biblia alimentară : Descrierea detaliată a tuturor aditivilor alimentari din Uniunea Europeană
de:
Mencinicopschi, Gheorghe
(Text tipărit)
Alimentele şi analiza lor chimică : Laptele, ouăle, carnea, grăsimile şi derivatele lor
de:
Şandru-Costache, Cornelia
(Text tipărit)
Alimentele - miracolul vindecării
de:
Bieler, Henry G.
(Text tipărit)
Subiecte
alimentaţie raţională
carte de bucate
igienă tehnologie alimentară
tratament naturist
album
tehnică
reţete culinare
industria hotelieră şi restaurante
prezentare istorică
stabilizatori alimentari
artă culinară universală
artă culinară
brânză
vinuri
fenomenul foamei
pregătirea meselor
hoteluri
nutriţie
marketing
procesare alimentară
coloranţi alimentari
procese tehnologice
calitate alimente
alimentaţie
colesterol
educație emoțională
relaţie corp-minte
tehnologie culinară
metode chimice de analiză
mâncare
chimie alimentară
medicină în lb. germană
sănătate şi igienă publică
hrană sănătoasă
prăjituri
economie casnică
smochine
lapte
unt
dietoterapie
foamete
bucătărie spaniolă
alimentaţie corectă
poluanți chimici
valoare nutritivă
sărăcie
alimentaţie sănătoasă
antioxidanţi
comerţ
ulei in
carte străină
conservare peşte
politică economică internaţională
alimente conservate (la domiciliu)
carte în limba spaniolă
legislaţie igienă alimentară
igienă generală
alimentaţie publică
cură vegetală
biscuiţi
hidrați de carbon
grepfrut
legea nr. 150/2004
enzime
alimente nocive
vegetale
carte veche
microbiologie alimentară
preparate vegetariene
substanţe toxice
E-uri
acidifiant alimentar
peşte
raftul american
morcovi
produşi toxici (alimente)
merceologie
numerele E
medicină
control alimente
paste făinoase
toxicitatea alimentelor
comercializare alimente
prepararea alimentelor şi mâncărurilor
carte pentru copii
tehnologia produselor agricole
conservare fructe
conservare băuturi
arterioscleroză
lipide
biotehnologii alimentare
celulită
restaurante
inspecţie şi supraveghere sanitară
afecțiuni cerebrale
comerţ internaţional
potenţiatori de aromă
stabilizatori de culoare
terapie holistică
etichetare alimente
protecţia consumatorului
substanţe chimice
corectori de aciditate
substanţe vegetale
zahăr
alimente
standarde igienă alimentară
control calitate
tehnologie alimentară
dicționar pe subiect
reţete alimentare
plante medicinale
industria alimentară
calitate produse agroalimentare
culegere acte normative
carte în limba franceză
remedii naturale
sănătate şi igienă personală
metabolism
educaţie nutriţională
obiceiuri alimentare românești
reţete regale
emulgatori
mirodenii
alimentaţie echilibrată
hipertensiune arterială
procese biochimice
Uniunea Europeană
management producţie culinară
antioxidanţi alimentari
ev mediu
alimentele şi colesterolul
conservanţi alimentari
corp uman
contaminare alimente
alimente (valoare nutritivă)
regim alimentar
transformări biochimice
intoxicaţii
migdale
servicii restaurante
Transilvania
subdezvoltare
digestie
minerale
sociologie
carne
medicină naturistă
glucide
prelucare tehnologică
catering
stil de viaţă
pensiune turistică
alimentaţie copii
țări ale Uniunii Europene
igienă alimentară
lucrări practice
mărfuri alimentare
procesare agroalimentară
compoziție alimente
ghid
propietăţi alimente
reţete culinare Europa
siguranță alimentară
grăsime
carbohidraţi
pregătire mese copii
alimente vegetale
anatomie umană
materii prime agroalimentare
producere alimente
ex-libris
fluide esentiale
prăjituri ardeleneşti
alergii alimentare
dicţionar român
conservare legume
baruri
biochimie
conservare casnică alimente
conservare alimente
servicii hoteliere
dietă neopaleolitică
gastronomie
dietă
etichetare marfă
expertiză
îngrijire corp
alimente modificate genetic
politică economică
conservare carne
mâncăruri vegetariene
spanac
colesterol şi alimente
dezechilibre sufletești
dietetică
toxicologie
interacțiune alimente-medicamente
învăţământ superior
controlul calității în alimentație
alimente ecologice
carte ilustrată
falsificare alimente
tehnologia produselor alimentare
vitamine
agenţi de îngroşare
proteine
pâine
fibre
membrane
produse alimentare
sănătate
aditivi alimentari
sănătate (alimentație)