Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

alimente

Subiect Tematic: alimente
Lucrări: 60 lucrari in 56 publicatii in 3 limbi
Copil sănătos copil bine hrănit de: Iorga, Elisabeta Iosefina; Deliu, Emilia (Text tipărit)
Cornul abundenţei - un miracol? de: Popescu, Dan (Text tipărit)
Colesterolul şi grăsimile în alimente de: Oberritter, Helmut (Text tipărit)
Alimentaţia raţională a omului sănătos şi bolnav de: Mincu, Iulian; Boboia, Dorina (Text tipărit)
Carte regală de bucate de: Margareta, Principesă a României (Text tipărit)
Cum să ne hrănim de: Dragu, Emanoil (Text tipărit)
Conservarea alimentelor de: Georgescu, Mircea (Text tipărit)
Alimentele - miracolul vindecării de: Bieler, Henry G. (Text tipărit)
Subiecte
carte în limba franceză remedii naturale metabolism alimentaţie raţională sănătate şi igienă personală carte de bucate educaţie nutriţională igienă tehnologie alimentară obiceiuri alimentare românești tratament naturist album reţete regale tehnică emulgatori reţete culinare mirodenii alimentaţie echilibrată hipertensiune arterială procese biochimice industria hotelieră şi restaurante prezentare istorică Uniunea Europeană stabilizatori alimentari management producţie culinară antioxidanţi alimentari artă culinară universală ev mediu artă culinară alimentele şi colesterolul brânză vinuri fenomenul foamei pregătirea meselor hoteluri conservanţi alimentari nutriţie corp uman contaminare alimente alimente (valoare nutritivă) marketing procesare alimentară coloranţi alimentari procese tehnologice calitate alimente alimentaţie colesterol regim alimentar transformări biochimice intoxicaţii migdale servicii restaurante Transilvania subdezvoltare tehnologie culinară metode chimice de analiză digestie minerale mâncare chimie alimentară medicină în lb. germană sănătate şi igienă publică sociologie hrană sănătoasă prăjituri economie casnică smochine lapte carne unt dietoterapie medicină naturistă foamete bucătărie spaniolă glucide prelucare tehnologică catering stil de viaţă alimentaţie corectă poluanți chimici valoare nutritivă sărăcie pensiune turistică alimentaţie sănătoasă alimentaţie copii țări ale Uniunii Europene antioxidanţi comerţ igienă alimentară lucrări practice mărfuri alimentare procesare agroalimentară ulei in compoziție alimente carte străină ghid conservare peşte politică economică internaţională propietăţi alimente reţete culinare Europa alimente conservate (la domiciliu) carte în limba spaniolă legislaţie igienă alimentară igienă generală siguranță alimentară alimentaţie publică cură vegetală biscuiţi hidrați de carbon grăsime carbohidraţi pregătire mese copii alimente vegetale anatomie umană materii prime agroalimentare grepfrut legea nr. 150/2004 enzime producere alimente alimente nocive ex-libris vegetale carte veche microbiologie alimentară preparate vegetariene fluide esentiale substanţe toxice prăjituri ardeleneşti alergii alimentare E-uri acidifiant alimentar peşte dicţionar român conservare legume baruri biochimie raftul american conservare casnică alimente conservare alimente morcovi servicii hoteliere produşi toxici (alimente) merceologie numerele E medicină control alimente paste făinoase dietă neopaleolitică toxicitatea alimentelor gastronomie dietă etichetare marfă expertiză comercializare alimente îngrijire corp alimente modificate genetic politică economică conservare carne prepararea alimentelor şi mâncărurilor carte pentru copii tehnologia produselor agricole mâncăruri vegetariene conservare fructe conservare băuturi spanac colesterol şi alimente arterioscleroză dietetică toxicologie lipide interacțiune alimente-medicamente învăţământ superior controlul calității în alimentație alimente ecologice carte ilustrată falsificare alimente biotehnologii alimentare celulită restaurante inspecţie şi supraveghere sanitară afecțiuni cerebrale tehnologia produselor alimentare comerţ internaţional potenţiatori de aromă stabilizatori de culoare terapie holistică etichetare alimente vitamine protecţia consumatorului substanţe chimice agenţi de îngroşare corectori de aciditate proteine substanţe vegetale zahăr pâine fibre alimente standarde igienă alimentară control calitate membrane produse alimentare tehnologie alimentară dicționar pe subiect sănătate aditivi alimentari reţete alimentare plante medicinale industria alimentară calitate produse agroalimentare sănătate (alimentație) culegere acte normative
Vă rugăm să schimbaţi parola