industria alimentară
|
LDR | 00064nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 70693 | |
250 | $a industria alimentară |
Lucrări:
69 lucrari in 67 publicatii in 1 limbi
Chimie alimentară : Manual pentru şcolile de meserii
de:
Iancu, Aurelian
(Text tipărit)
Concentrate alimentare
de:
Rusu, D.
(Text tipărit)
Conceperea şi lansarea produselor noi în industria alimentară
de:
Niculescu, Niculae I.
(Text tipărit)
Chimia şi analiza alimentelor, băuturiloe şi condimentelor
de:
Ghimicescu, George
(Text tipărit)
Aplicaţii şi probleme de tehnologie în industria alimentară: Seria Culegeri de probleme pentru disciplinele tehnice şi economice
de:
Răşănescu, Ioan
(Text tipărit)
Biotehnlogii în industria alimentară (Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară)^
de:
Banu, Constantin; Vasu, Sabin; Rotaru, Gabriela; Stoicescu, Antoaneta; Bordei, Despina
(Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare
de:
Segal, Rodica; Barbu, Irina
(Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimetare
de:
Mencinicopschi, Gheorghe; Kathrein, Iosif; Teodoru, Vitalie
(Text tipărit)
Bioinginerie şi biotehnologii alimentare
de:
Niculiţă, Petru; Belc, Nastasia; Popa, Mona
(Text tipărit)
Apele minerale: Captare,transport prin conducte, condiţionare, înmagazinare, distribuţie
de:
Vernescu, Mihail
(Text tipărit)
Subiecte
radiaţii ionizante
hibrizi plante
alimentaţie raţională
tehnologia zahărului
alcool etilic de fermentaţie
sterilizare
grăsimi vegetale
igienă tehnologie alimentară
tehnică
industria panificaţiei
materii prime vegetale
utilaje industria alimentară
igiena şi sănătatea muncii
protecţia mediului înconjurător
tehnici de procesare
băuturi alcoolice
hibrizi animale
malţ
artă culinară
animale
legume
filtrare (industria alimentară)
brânză
inginerie genetică
vinuri
drept funciar
marketing
produse horticole
procesare alimentară
procese tehnologice
manual
industria hârtiei
fond referinţă
economie agrară
energetică
rachiu
tehnologie
patologie gastrointestinală
microunde
industria fermentativă
publicitate
norme de calitate
probleme
chimie alimentară
procesare
economie rurală
sănătate şi igienă publică
instalaţie de extracţie
fermentaţie
prepararea prod. horticole
management
lapte
unt
industria laptelui
directive UE
chimie
uleiuri
băuturi
separare prin membrane
industria chimică
automobile
producerea şi conservarea alimentelor
ştiinţă
orez auriu
tehnologii
porumb
legislaţie agricultură
politica de distribuţie
morărit
chimie analitică
biscuiţi
standardizare
umiditate aer
impozit pe venit agricol
sănătate şi igienă profesională
enzime
microorganisme
congelare produse horticole
resurse naturale
aparate industria alimentară
vegetale
microbiologie alimentară
estetică
peşte
struguri
pompe
tehnologia panificaţiei
silvicultură
vitamine (industria alimentară)
bioinginerie
grâu
merceologie
produse agroalimentare
control alimente
tehnica comerţului
medicină
paste făinoase
manual ingineri
drept
marfă
standarde
manual şcoli tehnice
industria cărnii
companii agricole
tehnologia produselor agricole
deşeuri
conservare fructe
prelucrare produse vegetale
maşini unelte
materie primă
dezinfectare
ingineri
plante
microbiologie aplicată
siropuri
biotehnologii alimentare
lucrări practice industria alimentară
tehnică biologică
reţete cu ulei de măsline
produse nutriţionale
teste de autoevaluare
ultrasunete
energie electrică
biosinteză
statistică agricolă
condimente
drept agrar
apă potabilă
industrie
congelare
margarină (fabricare)
zahăr
transfer de căldură
nave
cereale
grăsimi alimentare
management financiar-contabil
alimente
cartof
control calitate
tehnologie alimentară
infecţie digestivă
organe de maşini
industria alimentară
soiuri plante
calitate produse agroalimentare
inginerie
reţete cu măsline
produse vegetale
biostimulatori
enzime (amelioratori)
ştiinţe biologice
finanţare agricultură
norme tehnice de calitate
emulgatori
produse lactate
procese biochimice
geografie economică mondială
conducere şi organizare
marketing agroalimentar
tehnologie agricolă
instalaţii
bacterii gram-negative
contaminare alimente
dicţionar
zootehnie
analiză microbiologică
ulei măsline
tehnologia vinului
energie
transformări biochimice
tehnici de separare
tehnologia malţului
tehnologii fermentative
panificaţie
rase animale
compania Parmalat, colaps
amelioratori panificaţie
norme tehnice interne
materii prime agricole
pensii şi asigurări sociale
Iaşi (politici agricole)
carne
must
operaţii industria alimentară
prelucare tehnologică
radiaţii infraroşii
bere
curs universitar drept
ghid industria alimentară
tehnologia băuturilor alcoolice
colaps industrial Italia
apă minerală
enterocolite
calitate produse
alimentaţie copii
igienă alimentară
electrotehnică
mărfuri alimentare
procesare agroalimentară
microbiologie industrială
regim juridic al proprietăţii
dreptul de proprietate
legea arendării
materiale
fond funciar
fabricare alimente
economie energetică
creditare agricultură
produse de uz veterinar
toxiinfecţii alimentare
materii prime agroalimentare
campylobacter
mărfuri
curs universitar
tehnologia berii
industria constructoare de maşini
prelucrare matematică
tehnologia alimentelor
standarde de stat
conservare legume
geografie economică
conservare alimente
maşini agricole
materii alimentare
drept comparat
centrifugare (industria alimentară)
plante oleaginoase
agricultură
chimie practică de laborator
managementul agroalimentar
tehnologia uleiurilor vegetale
resurse energetice
ultrafiltrare
studiu de caz (agricultură)
agricultură România
tehnologia fabricării berii
tehnologia pâinii
dietetică
industrie textilă
învăţământ superior
agricultură mondială
aplicaţii
industria textilă
tehnologia fabricării malţului
industrie alimentară
resurse materiale
tehnologia produselor alimentare
măslin
pregătirea mâncărurilor
vitamine
construcţii
politica de preţ
norme interne
tehnologie chimică
pâine
instalaţie frigorifică
osmoză
cuptoare industriale
merceologie alimentară
uleiuri vegetale
produse alimentare
membrane
produse
vâscozitate lichid
industria alimentară fermentativă
făină
aditivi alimentari
biotehnologie
gastroenterită
gluten