Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

biochimie

Subiect Tematic: biochimie
Lucrări: 81 lucrari in 79 publicatii in 1 limbi
Biochimie de: Dumitru, I.F. (Text tipărit)
Bazele biochimice ale bacteriologiei medicale de: Gostev, V. S. (Text tipărit)
Biochimie alimentară de: Neamţu, Gavril (Text tipărit)
Biochimie de: Felszéghy, Edmund; Abraham, Alexandru (Text tipărit)
Biochimia produselor alimentare de: Moraru, C.; Giurcă, V.; Segal, Brad (Text tipărit)
Bazele biotehnologiilor vinicole de: Băducă Cîmpeanu, Constantin (Text tipărit)
Analize medicale: biochimice-hematologice imunologice de: Lotreanu, Victor (Text tipărit)
Subiecte
chimie organică acizi nucleici baze (chimie) poluanţi metalici hematologie locomoţie dicţionar biologie tehnică drojdie piscicultură botanică alergologie manual biochimie medici metabolism energetic bioenergie vinuri ştiinţele fizice nutriţie galaxie peroxizi viaţă (filozofie) alimentaţie îngrăşăminte chimice fond referinţă microunde procese biologice fotosinteză metabolismul proteinelor fiziologie chimie alimentară analize hematologice materie şi gândire moleculă Bing-Bang (teorie cosmogonică) psihologie reacţie alergică chimie inteligenţă hemoglobină polizaharide organismul uman dinozauri asteroizi fiziologia nutriţiei dicţionar biochimie antioxidanţi ştiinţă bioritm celulă fiziologie medicală efect de seră cancer analize laborator computer enzime analiză şi diagnostic (chimie) organisme vii microbiologie alimentară terminologie de specialitate peşte fiziopatologie aminoacizi metabolismul glucidelor medicină bionică materie vie metale alcalino-pământoase tehnica microbiologiei aplicate sistem hormonal gândire chimie nucleară ioni metalici reacţii chimice industrii microbiologice radiofrecvenţă particule efect de seră (Venus) lipide viaţă (biologie) plante biochimie (descoperiri ştiinţ.) biotehnologii alimentare radiaţii electromagnetice terminologie biochimică patochimie substanţe chimice zaharide polimeri cod genetic metaboliţi sistem nervos vegetativ elemente chimice istoria chimiei alimente animale (inteligenţă) continente haos ştiinţă şi religie enciclopedie vinificaţie plante medicinale metabolism sistem solar fiziologia exerciţiului descoperiri ştiinţifice istoria ştiinţei ştiinţe biologice compoziţie chimică citologie tratat biochimie medicală colagen chimie anorganică nomenclatura biochimiei monozaharide pH (chimie) industria vinului metale oameni de ştiinţă microbiologie metale alcaline curs universitar medicină imunitate fiziologie umană tehnologia vinului filozofie biologie moleculară fitoterapie ştiinţele vieţii biofizică pigmenţi minerale metode fizico-chimice de analiză industrie vinicolă enzimologie biocomunicaţie analize medicale plante (cosmetică) soluţii (chimie) compoziţie chimică celulă glucide oligominerale învăţământ liceal oenologie biologie celulară genetică umană steroizi igienă alimentară acizi informaţie şi materie microbiologie industrială compoziție alimente SIDA genă biochimie clinică telepatie chimie industrială curs universitar coloranţi genetică descoperiri ştiinţ. bazele chimice ale vieţii ordine (filozofie) quarkuri terapie genetică patologie Einstein şi relativitatea dicţionar român biochimie bombă atomică biologie nomenclatură ştiinţifică farmacologie zaharuri compendiu chimie practică de laborator biochimie şi chimie bio-organică în general patologie biochimică metale tranziţionale laser metabolismul lipidelor stele biochimie animală sisteme moleculare dietetică imunologie univers ereditate lumea subatomică zoologie fizică virusuri ADN biochimie medicală analize biochimice substanţe minerale bioenergetică diagnostic laboratoare medicale genetică vitamine alergie proteine sisteme biologice ediţie bilingvă română-engleză nutriţia umană peroxidare produse alimentare teleologie biotehnologie hormoni educaţie fizică evoluţia vieţii
Vă rugăm să schimbaţi parola