Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

legume

Subiect Tematic: legume
Lucrări: 47 lucrari in 46 publicatii in 2 limbi
Bolile plantelor legumicole de: Marinescu, Gheorghe, ing. (Text tipărit)
Cultura legumelor de: Apahidean, Maria; Măniuţiu, Dănuţ; Indrea, Dumitru; Apahidean, Alexandru Silviu; Sima, Rodica (Text tipărit)
Conopida de: Voinea, M. (Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gh. M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Cultura protejată a legumelor în sere şi solarii de: Voican, Valentin; Lăcătuş, Victor (Text tipărit)
Cultura protejată a legumelor în sere şi solarii de: Voican, Valentin; Lăcătuş, Victor (Text tipărit)
Cultura legumelor verdeţuri de: Drăghici, Elena Maria (Text tipărit)
Ciuperci comestibile şi medicinale de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Conserve de legume şi fructe de: Teişanu, Ecaterina (Text tipărit)
Subiecte
boli plante transport mărfuri boli gastrice tratament naturist tehnică reţete culinare arbori flori băuturi alcoolice artă culinară legume îngrijire plante patologie vegetală produse horticole România alimentaţie biochimie vegetală grădinărit fructe manipulare şi transport diabet chimie alimentară lapte uleiuri plante ornamentale viaţa pe Terra rădăcinoase agricultură românească grădină viţă de vie însuşiri termofizice alimente conservate (la domiciliu) seminţe virusologie tehnica de prelucrare legume boli plante legumicole plante de grădină practici ecologice legumicultură răsadniţe ciuperci cultivare legume carte veche nutreţ ecologie culturi în sere merceologie produse agroalimentare medicină industrializare produse horticole depozitare fructe marfă ţelina răsadniţe şi solarii cultura hameiului frumuseţe plante fructe şi legume horticultură ghid practic cultivare plante condimente culturi legumicole lucrări agricole rezerva mondială de hrană dăunători culturi în răsadniţe depozitare produse legumicole cultura ciupercilor zahăr igienă personală vânzare combaterea bolilor și dăunătorilor plantelor cereale grăsimi alimentare cartof pomi vinificaţie industria alimentară sănătate şi igienă personală legumicultură sol (pământ) hrană îndrumar tehnic agricol produse lactate păstrare legume sere material săditor combatere boli legume combatere boli plante combatere dăunători legume cultura cartofului carne solarii medicină naturistă recoltare produse agricole legume verzi protejarea plantelor igienă alimentară conopidă mărfuri alimentare tratat de legumicultură ghid hamei ambalare produse agricole pomicultură boli plante agricole produse panificaţie viticultură ierburi aromatice ceapa şi prazul alimente vegetale mărfuri ciuperci medicinale răsaduri legume medicamente stomac conservare conservare alimente agricultură gastronomie plante de cultură polenizare servicii de transport cultura legumelor grădină de legume combaterea dăunătorilor culturi grădini zarzavat păstăi dietetică ciuperci comestibile plante aromatice varză boli legume păstrare fructe legume ecologice merceologie alimentară tehnologia păstrării produselor horticole irigare culturi sănătate plante de seră furaje
Vă rugăm să schimbaţi parola