Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

control calitate

Subiect Tematic: control calitate
Lucrări: 46 lucrari in 45 publicatii in 1 limbi
Control tehnic : Pentru subingineri de: Şteţiu, Cosmina-Elena (Text tipărit)
Calitatea produselor : Tratat practic de planificare, proiectare, realizare şi control de: Juran, J. M. (Joseph Moses); Gryna, F. M. (Text tipărit)
Auditul sistemului calităţii: Ghid practic de: Roncea, Cristian (Text tipărit)
Analiza activităţii economice în comerţ de: Cardula, Ioan M. (Text tipărit)
Controlul calităţii loturilor de produse de: Iliescu, Dan (Text tipărit)
Calitate, control, toleranţe^ de: Lungu, Gheorghe; Streit, Radu; Veisa, Dan; Sachelarie, Adrian; Ţura, Livia; Mihailide, Mircea (Text tipărit)
Asigurarea calităţii de: Axinte, Eugen (Text tipărit)
Calitate şi fiabilitate : Manual practic de: Baron, Tudor; Antonescu, Veronel; Baron, Constantin; Isaic-Maniu, Alexandru (Text tipărit)
Subiecte
acte juridice costuri calitate igienă tehnologie alimentară tehnică auditul sistemului calităţii protecţia mediului înconjurător lucrări de construcţii brânză manual şcoli profesionale analiză economică terminologie tehnică standard ISO 9000 procesare alimentară procese tehnologice manual unităţi industriale industria hârtiei tehnologie energetică piese turnate energie termică calculatoare inginerie industrială arderea combustibililor studiu de caz (calitate produse) probabilitate (matematică) management lapte norme unt instalaţii termice coroziune conducere prelucrare deşeuri statistică aparate de măsură firme particulare efect de seră biscuiţi standardizare săpun (tehnologia fabricării) industria lemnului defecte proces de producţie peşte silvicultură control ghid management paste făinoase reglementări internaţionale (calitate produse) metode conducere expert tehnic standarde standardele ISO 9000 tehnologia produselor agricole managementul calităţii metalurgie fizică preţ produse organizarea întreprinderilor ghid practic incendii protecţia consumatorului controlul dimensiunilor pieselor industrie celuloză sistem calitate alimente control calitate compot de vişine, tehnologia fabricării expertiză tehnică imobiliară tehnologie alimentară remaniere defecte industria alimentară calitate produse agroalimentare inginerie audit calitate politici calitate produse procese biochimice toleranţă Uniunea Europeană tehnici şi metode de conducere probabilităţi organizare comercială metale finanţe defectoscopie ISO recondiţionare piese maşini-unelte transformări biochimice energie organizarea producţiei protecţia muncii turnare consumatori calitatea produselor motivația muncii boli profesionale carne prelucare tehnologică conducerea şi controlul producţiei calitate produse electrotehnică procesare agroalimentară aparate electrice de măsurat consumatori europeni economie energetică materii prime agroalimentare produse agroalimentare (calitate) reglementări juridice prescripţia extinctivă hârtie conservare alimente accidente muncă standardizare produse alimentare planificare economie fiabilitate metalurgie metrologie resurse energetice igiena muncii management standarde tratamente termice control produse industriale sisteme de conducere afaceri activitate economică învăţământ superior industria textilă calitate aparate electrice resurse materiale tehnologia produselor alimentare gestiune pâine cazane de abur ghid calitate produse lemn produse alimentare membrane produse prelucrarea metalelor întreprindere particulară
Vă rugăm să schimbaţi parola