control calitate
|
LDR | 00059nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 73326 | |
250 | $a control calitate |
Lucrări:
46 lucrari in 45 publicatii in 1 limbi
Control tehnic : Pentru subingineri
de:
Şteţiu, Cosmina-Elena
(Text tipărit)
Consideraţii asupra răspunderii pentru calitate în cadrul contractelor economice
de:
Cosmovici, Paul Mircea (1921-2006)
(Text tipărit)
Calitatea produselor : Tratat practic de planificare, proiectare, realizare şi control
de:
Juran, J. M. (Joseph Moses); Gryna, F. M.
(Text tipărit)
Auditul sistemului calităţii: Ghid practic
de:
Roncea, Cristian
(Text tipărit)
Analiza activităţii economice în comerţ
de:
Cardula, Ioan M.
(Text tipărit)
Controlul calităţii loturilor de produse
de:
Iliescu, Dan
(Text tipărit)
Controlul calităţi produselor (lucrărilor) : Manual pentru şcoli de maiştri
de:
Roman, Ioan Ing.; Papuc, Gheorghe
(Text tipărit)
Calitate, control, toleranţe^
de:
Lungu, Gheorghe; Streit, Radu; Veisa, Dan; Sachelarie, Adrian; Ţura, Livia; Mihailide, Mircea
(Text tipărit)
Asigurarea calităţii
de:
Axinte, Eugen
(Text tipărit)
Calitate şi fiabilitate : Manual practic
de:
Baron, Tudor; Antonescu, Veronel; Baron, Constantin; Isaic-Maniu, Alexandru
(Text tipărit)
Subiecte
acte juridice
costuri calitate
igienă tehnologie alimentară
tehnică
auditul sistemului calităţii
protecţia mediului înconjurător
lucrări de construcţii
brânză
manual şcoli profesionale
analiză economică
terminologie tehnică
standard ISO 9000
procesare alimentară
procese tehnologice
manual
unităţi industriale
industria hârtiei
tehnologie
energetică
piese turnate
energie termică
calculatoare
inginerie industrială
arderea combustibililor
studiu de caz (calitate produse)
probabilitate (matematică)
management
lapte
norme
unt
instalaţii termice
coroziune
conducere
prelucrare deşeuri
statistică
aparate de măsură
firme particulare
efect de seră
biscuiţi
standardizare
săpun (tehnologia fabricării)
industria lemnului
defecte
proces de producţie
peşte
silvicultură
control
ghid management
paste făinoase
reglementări internaţionale (calitate produse)
metode conducere
expert tehnic
standarde
standardele ISO 9000
tehnologia produselor agricole
managementul calităţii
metalurgie fizică
preţ produse
organizarea întreprinderilor
ghid practic
incendii
protecţia consumatorului
controlul dimensiunilor pieselor
industrie
celuloză
sistem calitate
alimente
control calitate
compot de vişine, tehnologia fabricării
expertiză tehnică imobiliară
tehnologie alimentară
remaniere defecte
industria alimentară
calitate produse agroalimentare
inginerie
audit calitate
politici calitate produse
procese biochimice
toleranţă
Uniunea Europeană
tehnici şi metode de conducere
probabilităţi
organizare comercială
metale
finanţe
defectoscopie
ISO
recondiţionare piese maşini-unelte
transformări biochimice
energie
organizarea producţiei
protecţia muncii
turnare
consumatori
calitatea produselor
motivația muncii
boli profesionale
carne
prelucare tehnologică
conducerea şi controlul producţiei
calitate produse
electrotehnică
procesare agroalimentară
aparate electrice de măsurat
consumatori europeni
economie energetică
materii prime agroalimentare
produse agroalimentare (calitate)
reglementări juridice
prescripţia extinctivă
hârtie
conservare alimente
accidente muncă
standardizare produse alimentare
planificare economie
fiabilitate
metalurgie
metrologie
resurse energetice
igiena muncii
management standarde
tratamente termice
control produse industriale
sisteme de conducere
afaceri
activitate economică
învăţământ superior
industria textilă
calitate
aparate electrice
resurse materiale
tehnologia produselor alimentare
gestiune
pâine
cazane de abur
ghid calitate produse
lemn
produse alimentare
membrane
produse
prelucrarea metalelor
întreprindere particulară