Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

enzime

Subiect Tematic: enzime
Lucrări: 31 lucrari in 31 publicatii in 1 limbi
Enzime: structură şi mecanisme de acţiune de: Dumitru, Ioan F.; Iordăchescu, Dana (Text tipărit)
Biochimie vegetală de: Neamţu, Gavril (Text tipărit)
Biochimie de: Dumitru, I.F. (Text tipărit)
Biochimie medicală : mic tratat de: Dinu, Veronica; Popa-Cristea, Elena; Truţia, Eugen; Popescu, Aurora (Text tipărit)
Biochimia citoplasmei de: Hesin, R. B. (Text tipărit)
Biotehnlogii în industria alimentară (Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară)^ de: Banu, Constantin; Vasu, Sabin; Rotaru, Gabriela; Stoicescu, Antoaneta; Bordei, Despina (Text tipărit)
Bioingineria preparatelor enzimatice microbiene de: Zarnea, G.; Mencinicopschi, Gheorghe; Brăgărea, St. (Text tipărit)
Biocatalizatorii în practica medicală şi farmaceutică de: Rosetti-Colţoiu, Matilda; Oţeleanu, D. (Text tipărit)
Bioinginerie şi biotehnologii alimentare de: Niculiţă, Petru; Belc, Nastasia; Popa, Mona (Text tipărit)
Biochimie medicală de: Oeriu, S.; Ministerul Educaţiei Şi Învăţămîntului (Text tipărit)
Subiecte
metabolism biocatalizatori acizi nucleici patologie medicală ştiinţe biologice calcul metabolism de bază alimentaţie echilibrată tratat biochimie medicală piscicultură colagen anatomie medicină internă fiziologia fibrei miocardice cord astm energetică biochimică nutriţie corp uman imunitate alimentaţie microzomi biologie moleculară fitoterapie biochimie vegetală detoxifiere acizi organici peptide fiziologie minerale metode fizico-chimice de analiză enzimologie izoenzime glucide fagocitoză fitochimie alimentaţie corectă antioxidanţi steroizi leucocite igienă alimentară lucrări practice protide trombocite grupe sanguine hematoză controlul medicamentelor fitochimicale energie (sănătate) grăsime sânge anatomie umană mitocondrii enzime suplimente nutritive curs universitar microorganisme eritrocite perfuzie pulmonară analiză şi diagnostic (chimie) respiraţie săruri minerale peşte aminoacizi biochimie conservare alimente miocard biologie procese bioenergetice farmacologie bioinginerie hidraţi de carbon medicină biochimie şi chimie bio-organică în general lipide dietetică viaţă (biologie) învăţământ superior siropuri biotehnologii alimentare tehnică biologică biochimie medicală substanţe minerale biosinteză bioenergetică metode de analiză medicamente vitamine alergie termoreglare zaharide proteine fiziologia termoreglării fiziologie clinică rezistență la boli carotinoide alimente sănătate hemostază hormoni industria alimentară sănătate (alimentație)
Vă rugăm să schimbaţi parola