vinuri româneşti
|
LDR | 00061nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 76661 | |
250 | $a vinuri româneşti |
Lucrări:
11 lucrari in 16 publicatii in 6 limbi
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Podgoriile şi vinurile României
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Grigorescu, Constantin C.; Barbu, Nicolae N.; Cotea, Valeriu V.
(Text tipărit)
Vinuri româneşti
de:
Iordan, Valentina
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
Studiul compoziției vinurilor din România
de:
Bossel, Lucia; Tomescu, Florentina; Nichitovici, Virginia; Colţescu, I.H.; Gonta, Juliette
(Text tipărit)
Vinurile României
de:
Macici, Mihai
(Text tipărit)
Les raisins et le vin : De la vigne au verre
de:
Gegea, Mihaela; Bocu, Lucica; Dima, Cristian Marius; Grigore, Daniel; Hadzhiperova, Mariya; Caño, Sergio Hódaz; Di Grazia, Marina
(Text tipărit)
Alfabetul Bucatelor : Povestiri cu miez gustos cuprinzând rețete românești reinventate sau de la străini împreună
de:
Macri, Vlad
(Text tipărit)
Podgoriile şi vinurile României
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Cotea, Valeriu V.; Barbu, Nicolae N.; Grigorescu, Constantin C.
(Text tipărit)
Podgoria Cotnari
de:
Cotea, Valeriu D. (11 mai 1926 - 21 aprilie 2016); Ciubotaru, Mircea; Barbu, Nicolae N.
(Text tipărit)
Subiecte
carte de bucate
reţete culinare
artă culinară universală
artă culinară
vinuri
pregătirea meselor
carte xerocopiată
podgorii româneşti
soiuri de struguri românești
enologie
vinuri româneşti
producători de vinuri
cercetare aplicată
viţă de vie
branduri românești
struguri
mâncăruri româneşti
brand de țară (cercetare)
branduri
scriitori vrânceni
povestiri gastronomice
regiuni viticole
podgorii
gastronomie comparată
obiceiuri româneşti
preparate culinare românești
Odobeşti (podgorie)
soiuri viţa de vie
regiuni viticole româneşti
vinificaţie
ediţie bilingvă franceză-română
Coteşti
Odobeşti
industria vinului
viticultură România
oenologie
bucătărie internaţională
oenologi români
bucătărie românească
viticultură
pregătirea alimentelor
mărci de vinuri
gastronomie
cultura viţei de vie
consum de vin (piața mondială)
pregătirea mâncărurilor
Panciu (podgorie)
Panciu
auxiliar didactic
mâncăruri naţionale