Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

produse lactate

Subiect Tematic: produse lactate
Lucrări: 10 lucrari in 10 publicatii in 2 limbi
Ghidul brânzeturilor de: (Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gh. M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Valorificarea subproduselor din industria laptelui de: Costin, Gheorghe Miron; Lungulescu, Grigore (Text tipărit)
Preparate lacto-vegetariene^ de: Arhire, Viorel; Szilagyi, I.; Albu, Nae; Ciruleţ, Gheorghe (Text tipărit)
Economia şi organizarea producţiei de lapte de: Frăţilă, Gheorghe, economist; Frăţilă, Gh.; Iosif, Gheorghe Nicolae; Zahiu, Letiţia (Text tipărit)
Vite şi produse lactate de: (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola