produse animaliere
|
LDR | 00061nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 78179 | |
250 | $a produse animaliere |
Lucrări:
13 lucrari in 13 publicatii in 1 limbi
13 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tehnologia cărnii
de:
Oţel, Ioan
(Text tipărit)
Condiţionarea şi valorificarea superioară a materiilor prime animale în scopuri alimentare - Tehnologii si instalaţii
de:
Ioancea, Lucian; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Microbiologia laptelui şi produselor lactate: control de calitate, defecte şi remedieri
de:
Korn, R.
(Text tipărit)
Laptele aliment şi materie primă
de:
Pătraşcu, Constantin; Pătraşcu, Alexandru
(Text tipărit)
Cartea muncitorului din industria laptelui
de:
Chintescu, George
(Text tipărit)
Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii la porcine
de:
Nedelniuc, Vasile
(Text tipărit)
Cartea muncitorului din industria cărnii
de:
Bejan, Costache; Dogaru, Vasile
(Text tipărit)
Cartea muncitorului din industria laptelui
de:
(Text tipărit)
Tehnologia şi valorificarea produselor animaliere^
de:
Sărbulescu, V.; Stănescu, Vasile; Vacaru-Opriş, I.; Vintilă, Cornelia
(Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia brînzeturilor
de:
Chintescu, George
(Text tipărit)
Subiecte
tehnologia cărnii
ouă
tehnică
îngheţată
brânză
produse animaliere
alimentaţie
microbiologia laptelui
lapte
industria laptelui
unt
frigotehnică
consum ouă
porcine
tehnologii
produse agrozootehnice
calitate carne porcine
microbiologie alimentară
industria cărnii
livrare produse
agrozootehnie
drept comercial
contract
instalaţii
carne
procedee de fabricarea brânzeturilor
igienă alimentară
păsări
smântână
tehnologia brânzeturilor
valorificare produse animaliere
produse alimentare