Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

hrană

Subiect Tematic: hrană
Lucrări: 17 lucrari in 17 publicatii in 1 limbi
Structurile cotidianului: posibilul şi imposibilul de: Braudel, Fernand (Text tipărit)
Echilibrarea balanţei proteice în hrana rumegătoarelor de: Vişinescu, Niculina (Text tipărit)
Hrana: Spune-mi ce mănânci, ca să-ţi spun cine eşti de: Raoult-Wack, Anne-Lucie (Text tipărit)
Condimente de: (Text tipărit)
Cum se face... de: Parker, Steve (Text tipărit)
Legumele de: (Text tipărit)
Cum se face... de: Parker, Steve (Text tipărit)
Limitele progresului şi progresele limitelor de: Olteanu, Ioniţă (Text tipărit)
Subiecte
îmbrăcăminte cultură şi civilizaţie legumicultură hrană consum cotidian bogăţie-sărăcie (societate) demografie mondială civilizaţie anatomie ocrotirea sănătăţii progres tehnologic animale progres legume urbanizare cunoaştere economie mondială nutriţie corp uman simţuri ştiinţe sociale zootehnie alimentaţie ştiinţă şi cunoaştere fond referinţă Pământ (planetă) probleme globale viaţă materială mâncare antologie demografie societate alimentație în literatură rumegătoare mari fenomenul cultural existenţă previziuni sec. 14/17 Lumea a Treia păsări domestice igienă alimentară civilizaţie materială proces de fabricație creştere păsări educaţie şi informaţie sărăcia globală miere rumegătoare mici condimente exotice alimentaţia omenirii proză structuri sociale cotidian (filozofie) nivel de trai probleme sociale habitat medicină agricultură dietă populaţia lumii alimentație România (aspecte antropologice) cultura legumelor carte pentru copii cunoaştere umană literatură română găini obiecte cercetare ştiinţifică planeta Pământ păstăi independenţă şi interdependenţă civilizaţie sec. 15/18 carte ilustrată echitate şi egalitate istorie comparată biosocioeconomie enciclopedie pentru copii sociografie dezvoltare socială condimente perspective învăţare şi dezvoltare rezerva mondială de hrană modă conferinţă internaţională civilizaţie universală zahăr fenomen cultural mod de viaţă viitorologie viitor omul-fiinţă culturală veşminte viaţă cotidiană rafinarea zahărului locuinţă produse alimentare costume obiceiuri legate de masă păsări sălbatice zahăr (trestia de zahăr) model economic american cunoaştere ştiinţifică
Vă rugăm să schimbaţi parola