control alimente
|
LDR | 00059nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 79796 | |
250 | $a control alimente |
Lucrări:
10 lucrari in 9 publicatii in 2 limbi
9 records Page 1 of 1
- 1
Metode şi tehnici de control ale produselor alimentare şi de alimentaţie publică
de:
Dimitriu, Constantin
(Text tipărit)
L'expertise alimentaire rapide
de:
Gautrelet, E.
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar al produselor de origine animală
de:
Popa, Gavrilă; Stănescu, Vasile
(Text tipărit)
Noţiuni elementare de igienă : Îndrumar pentru lucrătorii din sectorul alimentar
de:
Şerban, Ileana Adriana; Călugăru, Adrian
(Text tipărit)
Îndrumător pentru controlul alimentelor de origine animală în reţeaua comercială
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar în înteprinderile pentru industrializarea cărnii - abatoare
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Chimia şi analiza alimentelor, băuturiloe şi condimentelor
de:
Ghimicescu, George
(Text tipărit)
Suveranitate, securitate şi siguranţă alimentară
de:
Bărascu, Elena Ing.; Nicolau, Anca, ing.; Banu, Constantin; Stoica, Alexandru, Ing.; Nicolau, Anca Ing.
(Text tipărit)
Ghid pentru controlul sanitar veterinar de abator
de:
Vasilescu Toacsen, Valeria
(Text tipărit)
Subiecte
inspecţie sanitară
nutriţie
alimentaţie
compoziție chimico-biologică
chimie alimentară
sănătate şi igienă publică
băuturi
legislaţie igienă alimentară
legea nr. 150/2004
carte veche
abatoare
produşi toxici (alimente)
control alimente
medicină
toxicitatea alimentelor
inspecţie şi supraveghere sanitară
condimente
protecţia consumatorului
alimente
standarde igienă alimentară
industria alimentară
calitate produse agroalimentare
carte în limba franceză
Uniunea Europeană
contaminare alimente
analiză microbiologică
produse ale animalelor domestice şi ale vânatului
carne
igienă alimentară
compoziție alimente
ghid
alimente modificate genetic
conservare carne
alimente ecologice
industrie alimentară
produse alimentare
sănătate
aditivi alimentari