conservare carne
|
LDR | 00059nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 82036 | |
250 | $a conservare carne |
Lucrări:
13 lucrari in 12 publicatii in 2 limbi
13 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală
de:
Stancu, Ioan; Petcu, E.
(Text tipărit)
Procesarea industrială a cărnii
de:
Banu, Constantin; Vizireanu, Camelia; Alexe, Petru
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar în înteprinderile pentru industrializarea cărnii - abatoare
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Tehnici de procesare a cărnii
de:
Berbentea, Flavius
(Text tipărit)
Le livre des conserves
de:
Gouffé, Jules
(Text tipărit)
Le pain et la viande
de:
De Brevans, J.
(Text tipărit)
Frigul artificial şi conservarea alimentelor de natură animală
de:
Daia, P.P.
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor
de:
Georgescu, Mircea
(Text tipărit)
Tehnologia cărnii şi subproduselor; Pentru ingineri şi subingineri^
de:
Banu, Constantin; Ionescu, Aurelia; Dinache, Paul; Răcoreanu, Ştefan
(Text tipărit)
Modernizarea industriei de prelucrare a cărnii
de:
(Text tipărit)
Subiecte
reţete culinare
alimente conservate
procesare alimentară
prelucrare carne
economie casnică
frigotehnică
conservare peşte
alimente conservate (la domiciliu)
carte veche
abatoare
control alimente
medicină
preparate carne
industria cărnii
conservare fructe
conservare băuturi
prelucrare piei
industrie
preparate din carne
cereale
alimente
tehnologie alimentară
carte în limba franceză
frig (tehnică)
carne
prelucrare grăsimi
produse panificaţie
tehnologia preparatelor din carne
ex-libris
conservare legume
conservare casnică alimente
conservare alimente
agricultură
gastronomie
conservare carne
prelucrare intestine
învăţământ superior
pâine