- Carte de bucate româneşti = Romanian Cookery Book : bucate încercate 2003
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Roşu, Georgeta Ilustrator: Bernea, Horia Responsabilitate: Georgeta Roşu Responsabilitate secundară: Ilustraţii de Horia Bernea Titlu Paralel: Romanian Cookery Book : bucate încercate 2003 Editura: RAO Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2002 ISBN: 973-576-465-2 Descriere: 144 p.: il. Limba: Română Titlu paralel: Romanian Cookery Book : bucate încercate 2003 Subiect: reţete culinare Subiect: ediţie bilingvă română-engleză Subiect: bucătărie românească Subiect: artă culinară Subiect: carte de bucate Clasificare: 641.55(498)(083.12)═135.1═111
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
244544
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
*Carte tipărită
|
641.5/R81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică