Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

  • Controlul sanitar veterinar în înteprinderile pentru industrializarea cărnii - abatoare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Eladi, Anatolie
    Autor: Crăiţă, Mihai
    Responsabilitate: Anatolie Eladi, Mihai Crăiţă
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1986
    Descriere: 264 p.
    Limba: Română
    Subiect: abatoare
    Subiect: conservare carne
    Subiect: carne
    Subiect: medicină
    Subiect: control alimente
    Clasificare: 614.31:637.5+664.91+637.513.12
    Clasificare: 637.5
    Clasificare: 664.91
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
128552
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
*Carte tipărită
614.3/E35
1.Normal
La raft
0
128553
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
614.3/E35
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola