Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

  • Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii la porcine
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Nedelniuc, Vasile
    Responsabilitate: Dr. Vasile Nedelniuc
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 96 p. : fig., tab.
    Limba: Română
    Subiect: calitate carne porcine
    Subiect: porcine
    Subiect: carne
    Subiect: produse animaliere
    Clasificare: 637.5:636.4
    Clasificare: 636.4
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
96003
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
*Carte tipărită
I 1491
1.Normal
La raft
0
96004
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
637/N36
1.Normal
Retras
0
96005
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
637/N36
1.Normal
Retras
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola