Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

  • Ghidul aditivilor alimentari
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Gouget, Coprinne
    Traducător: Cheşcu, Gabriel
    Responsabilitate: Corinne Gouget
    Responsabilitate secundară: Traducere de Gabriel Cheşcu
    Editura: Polirom
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2012
    ISBN: 978-973-46-2531-4
    Descriere: 160 p.
    Limba: Română
    Subiect: ghid
    Subiect: aditivi alimentari
    Subiect: conservare alimente
    Clasificare: 664.022.3
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
305858
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
*Carte tipărită
II 30443
1.Normal
La raft
0
305859
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
664/G74
1.Normal
La raft
0
305860
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
664/G74
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola