Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

  • 333 Salate, sosuri, sandvişuri, aperitive, sufleuri, preparate cu brânză, paste, preparate din ouă : reţete culinare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Georgescu, Mircea
    Responsabilitate: Mircea Georgescu
    Editura: Editura Andreas Print
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2006
    ISBN: 973-8958-08-3
    ISBN: 978-973-8958-08-1
    Descriere: 156 p.
    Limba: Română
    Subiect: sufleuri
    Subiect: salate
    Subiect: aperitive
    Subiect: artă culinară
    Subiect: reţete culinare
    Subiect: gastronomie
    Clasificare: 641.5(083.12)
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
303562
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
*Carte tipărită
II 25554
1.Normal
La raft
0
303563
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
641.5/G32
1.Normal
La raft
0
321191
Secţia împrumut
Împrumut
*Carte tipărită
641.5/G32
1.Normal
La raft
0
321192
F
Împrumut
*Carte tipărită
641.5/G32
1.Normal
La raft
0
321193
SC
Împrumut
*Carte tipărită
641.5/G32
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola