Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea

  • Pâine şi specialităţi de panificaţie: Metode tradiţionale de preparare şi de coacere
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Merzenich, Margret
    Autor: Thier, Erika
    Traducător: Airinei Vasile, Irina
    Responsabilitate: Margret Merzenich, Erika Thier
    Responsabilitate secundară: Traducere din limba germană: Irina Airinei
    Editura: Editura M.A.S.T. M.A.S.T.
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1998
    ISBN: 973-8011-02-7
    Descriere: 128 p. : il.
    Limba: Română
    Subiect: artă culinară
    Subiect: panificaţie
    Subiect: pâine
    Subiect: reţete culinare
    Clasificare: 641.55(083.12):664.66
    Clasificare: 664.666
    Clasificare: 641.55(083.12):664.66
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola